Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Κουρδουνάκης: “Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά”

Κουρδουνάκης: “Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά”

0
Dodekanisos

‘Ενα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια έκαναν την περασμένη Κυριακή κόντρα στον ΑΟ Φαληρακίου στο πλαίσιο της Γ’ Κατηγορίας οι Πάνθηρες. Για τουλάχιστον εξήντα λεπτά έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, αυτό που θέλει να βλέπει και ο τεχνικός της ομάδας Σταμάτης Κουρδουνάκης. Όπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε:
«Ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί. Για εξήντα λεπτά σχέδον παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω και εγώ και που δουλεύουμε μέσα από τις προπονήσεις μας. Είναι ένα ποδόσφαιρο που βασίζεται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είναι ένα ποδόσφαιρο … κυριαρχίας που λέμε. Αυτό δουλεύουμε και μέσα από τις προπονήσεις μας και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι όταν μας βγαίνει και στα παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Φυσικά υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και για τον λόγο αυτό θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά όπως κάνουμε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Νέο πρόσωπο ο Τόλη
Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η ανδρική ομάδα των Πανθήρων είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται και στα πιο κάτω τμήματα. Για τον λόγο αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τα υπόλοιπα τμήματα και ειδικά με την Κ16 (λόγω ηλικίας) από την οποία κατά καιρούς τα παιδιά που ξεχωρίζουν προωθούνται στην ανδρική ομάδα. Όπως έγινε και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Τόλη που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος με τα χρώματα του ανδρικού τμήματος. Οι Πάνθηρες, πιστοί σε αυτά που έχουν εξαγγέλει από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, είναι αποφασισμένοι να δώσουν την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ο Τόλη, αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά και άφησε μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments