Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Διακάκης “καθάρισε” τον Άρη

Ο Διακάκης “καθάρισε” τον Άρη

0
Dodekanisos

Μπορεί να είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια, όμως ο Άρης δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι που έδωσε απέναντι στον Διγενή. Η ομάδα του Κοσκινού μάλιστα ήταν η μεγάλη νικήτρια της αναμέτρησης, καθώς επικράτησε με 1 – 0 μέσα στον Αρχάγγελο.
Το “διπλό” αυτό δίνει πολύ μεγάλh ψυχολογία στην ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και προσδίδει έντονο προβληματισμό στους “κιτρινόμαυρους” που είναι φανερό πως δεν έχουν βρει ακόμα τον ρυθμό τους. Πάντως στην αναμέτρηση αυτή, είχαν τον έλεγχο και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους αλλά τους έλλειπε η ουσία.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αντώνης Διακάκης μόλις στο 5′ της αναμέτρησης. Ο παίκτης του Διγενή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Παπαγιαννίδης (Στεφανάκης, Λυριστής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Πομπού, Καλοπήτας, Δανάς, Δημουλάς (50′ Σακελλάρης, 55′ λ.τ. Δημητριάδης), Κοντόγιαννος, Χατζηλιόντας, Γκίκας, Κατσούλης, Παπαοικονόμου, Μάλλιος
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Πατσιαούρας, Κώτης, Χουτεσιώτης, Μαίλης, Γιουλβανίδης, Μικκιού, Γιαννακόπουλος (60΄ Νίκας), Κετσές (96′ Μάνο), Τσιμπιζίδης (78′ Κυρίτσης, Διακάκης (89′ Χατζηνικόλας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments