Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έσπασε το ρόδι ο Ορφέας !

Έσπασε το ρόδι ο Ορφέας !

0
Dodekanisos

Με το σκορ στο 3-0 ο Ορφέας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη για φέτος στο πρωτάθλημα. Και τα τρία γκολ που δέχθηκε η ΑΕ Κως ήταν από τον Κόκα.

Από το πρώτο λεπτό η ομάδα του Ορφέα ήταν αυτή που πίεζε και έψαχνε το γκολ, το οποίο και ήρθε στο 36′ με τον Στεργιόπουλο να πασάρει στον Κόκα, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.Λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου ο Στεργιόπουλος παραλίγο να πετύχει ένα γκολ ποίημα, αφού μετά από πολύ ωραία προσωπική του ενέργεια, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, συμπεριλαμβανομένου και τον πορτιέρο της ομάδας από την Κω πλάσαρε όμως ο Ζιώγας πρόλαβε την μπάλα και την έδιωξε πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 68′ με τον Κόκα να στέλνει την μπάλα μέσα στην εστία μετά από κεφαλιά που ήρθε από την εκτέλεση κόρνερ του Αυγουστάκη.Το 3-0 ήρθε και πάλι από τον Κόκα στο 85′ όταν ο ίδιος έπιασε ένα δυνατό σουτ νικώντας τον Κονταντώνη.

Ορφέας: Καστανάκης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρ, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Τζοβαλίν (88΄Κουτσούκος), Μαγιόγλου, Στεργιόπουλος (75′ Μαχραμάς), Ζβέρκος (55′ Ζαφερέρας), Κόκα, Καπέσιος(49΄Αυγουστάκης)
Α.Ε. Κως : Κονταντώνης, Νυστάζος, Αρκούδας, Πόποτας (53΄Τρικοίλης), Ζιώγας, Κουρζής, Ηλιάδης, Βασιλειάδης(53′ Παπανικολάου), Οχτάρας, Τογρού(70′ Φούκης), Κεφαλιανός(76΄Αναστασιάδης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments