Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άνετος και ωραίος ο Ιάλυσος!

Άνετος και ωραίος ο Ιάλυσος!

0
Dodekanisos

Την νίκη με 3-0 πήρε απέναντι στην Νίκη Τραγανού ο Ιάλυσος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, μια νίκη που τον διατηρεί στην πρώτη θέση. Τα γκολ πέτυχαν ο Μισέλ και Βελίνης.

Και στα δύο ημίχρονα κυρίαρχοι ήταν οι παίκτες του Σάκη Τερζή, οι οποίοι από πολύ νωρίς έδειξαν τις προθέσεις τους να τελειώσουν το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται.Στο 8′ ο Περογαμβράκης σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.Δύο λεπτά αργότερα είχαμε λάθος απομάκρυνση από τον Κολοτούρο Μ. όμως η κεφαλιά του Γεωργίου κατέληξε στα χέρια του Λαμπρόπουλου εύκολα.Το γκολ για το 1-0 ήρθε στο 17′, όταν ο Μισέλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και άστοχη έξοδο του Λαμπρόπουλου. Στο 29′ εξαιρετική ενέργεια του Βελίνη και τον Ιαλυσο από αριστερά να περνάει τον Κολοτούρο όμως το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 31′ είχαμε και την πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Ο Βάτσης έδωσε στον Κολοτούρο Ν., που έστειλε την μπάλα με σουτ από αριστερά πάνω από την εστία του Ανδρούτσου. Στο 38′ ήρθε η στιγμή του δεύτερου τέρματος, ο Μισέλ ήταν και πάλι εκεί, με τον ίδιο να κάνει μια ωραία ενέργεια και αφού πέρασε δύο παίκτες και με σουτ από τα 40 περίπου μέτρα νίκησε τον πορτιέρο της Νίκης στην δεξιά του γωνία. Λίγο πριν το τέλος σφραγίστηκε και το σκορ, στο 45′ ο Χειμωνέτος σέντραρε από αριστερά και ο Βελίνης με κεφαλιά σαν σε προπόνηση, ολομόναχος έστειλε την μπάλα στην εστία, διαμορφώνοντας το 3-0 που έμεινε μέχρι και το τέλος.

Στο ίδιο έργο θεατές ήμασταν και στο δεύτερο μέρος.Ο Ιάλυσος την κατοχή, η Νίκη Τραγανού σε θέση άμυνας, η οποία όμως είχε κάποιες ευκαιρίες για να μπει στο παιχνίδι, χωρίς όμως αυτές να μετουσιωθούν και σε εξαιρετική ευκαιρία για γκολ. Στο 59′ είχαν οι φιλοξενούμενοι την μεγαλύτερη τους στιγμή από τον Κολοτούρο Δ. , που δεν μπόρεσε δύο φορές να κερδίσει αμυντικούς και Ανδρούτσο με δύο πλασέ του που ήταν αδύναμα αλλά και υπό πίεση.Στο 73′ μία ακόμα εξαιρετική φάση για τον Ιάλυσο και τον Βελίνη να μπαίνει από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και να σουτάρει αλλά ο Λαμπρόπουλος έδιωξε. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, στο 90′ ο Περογαμβράκης εκτέλεσε φάουλ, όμως η σέντρα του που κατέληξε στον Ομπίνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετρήθηκε ως οφσάιντ, οπότε και ακυρωθέν γκολ.

Οι συνθέσεις:

Ιάλυσος : Ανδρούτσος, Κόλα, Σταυλάς(62′ Μαντικός), Μακρυδημήτρης, Τσουπρος, Ρεκλεΐτης(46′ Αθανασίου), Μισέλ(55′ Ομπίνα), Γεωργίου(71′ Αρέτογλου), Βελίνης, Χειμωνέτος, Περογαμβράκης

Νίκη Τραγανού: Λαμπρόπουλος, Κολοτούρος Κ., Κολοτούρος Χ., Κολοτούρος Ε., Γαργαρώνης, Λούτσι, Ακασσού,Βάτσης(46′ Καλογερόπουλος), Κολοτούρος Δ., Παπαχριστόπουλος(62′ Σκοζάι), Κολοτούρος Ν.(77′ Παπαπέτρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments