Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 O Διαγόρας προωθεί τρία παιδιά από την Κ19

O Διαγόρας προωθεί τρία παιδιά από την Κ19

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Τ ην προώθηση τριών παιδιών από την Κ19 ανακοίνωσε ο Διαγόρας. Είναι τρεις παίκτες οι οποίοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία και θα αποφασιστεί αν θα κάνουν τώρα επαγγελματικό συμβόλαιο ή κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αναλυτικά:
“ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!
ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ Αλλά η διαχρονικοτητα μας στο μεγαλείο του ΓΗΡΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΟΡΙΔΕΣ!!!ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΤΟ DNA μας!’Γι αυτο τον λόγο και με την αξία τους οι Χαριτος Αντωνας και Καπακας θα ακολουθησουν την προετοιμασια του Διαγορα στην Πτολεμαιδα , όπου μαζί με τους ήδη επαγγελματίες Μουστάκα και Κλωνάρη φτάνουν τους 5 ποδοσφαιριστές απο την Κ-19! Ηδιοίκηση του Γηραιού συνεχιζει με την ίδια φιλοσοφία κάτι που έλειπε από την ομάδα τα τελευταία ΠΟΛΛΑ χρόνια..
Ακόμα 3 παίκτες λοιπόν θα ακολουθήσουν την μεγάλη ομάδα και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του προπονητή και του τεχνικού team που θα κρίνουν εάν θα γίνουν επαγγελματίες και αυτοί από τώρα η μέσα στην χρονια!
Αυτοί οι γιοί μας θα συνεχίσουν την ΔΙΑΓΟΡΙΤΙΚΗ ΙΔΕΑ και θα μιλήσουν στους νέους Διαγοριτες παίχτες για το μεγαλείο και το ΜΕΓΕΘΟΣ αυτού του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΥ συλλόγου!!
Σας ευχόμαστε να εχεται υγεια και πρόοδο στην ζωή σας!!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments