Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Διαγόρας ευχαριστεί το Milou

Ο Διαγόρας ευχαριστεί το Milou

2
milou
Dodekanisos

O Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τη Διεύθυνση του σύγχρονου Παιδότοπου «Milou» και ιδιαίτερα, τον ιδιοκτήτη του κ. Μιχάλη Αρφαρά, για την ευγενική χορηγία προς το σωματείο μας, που διαθέτει στη Ρόδο το μεγαλύτερο αριθμό αθλητών στα έξι του τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβος, ποδηλασία, κολύμβηση).
Η συσπείρωση «Διαγορίτικων Δυνάμεων», συνεχίζεται!
Όπως και επίσης η δημιουργία νέων.
«Ένας μικρός, πράσινος και σκανδαλιάρης δεινόσαυρος έφτιαξε ένα παραμυθένιο Κάστρο στην κορφή της πόλης (Γεωργίου Σεφέρη 2-Εμπορικό κέντρο Μήδεια- τηλ: 22410-72700) και περιμένει όλα τα παιδιά για να παίξουν μαζί του, σ’ ένα χώρο χαρούμενο και ασφαλή!
Ελάτε μικροί μου φίλοι, στον παιδότοπο Milou και εγώ, ο φιλικός δεινόσαυρος, θα είμαι εκεί για να παίξουμε και να ξεφαντώσουμε όπως καμιά άλλη φορά!
Όσο για τους λιλιπούτειους φίλους του Milou ηλικίας 13 έως 30 μηνών, ένας ξεχωριστός χώρος τους καλεί για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χώρα του παιχνιδιού… Τσουλήθρα – πισίνα με μπαλάκια αλογάκια, τραμπάλα και πολύχρωμα τουβλάκια κατασκευών είναι σίγουρο πως θα τα ενθουσιάσουν και θα τους χαρίσουν μια αξέχαστη μέρα. Όλοι οι χώροι μας έχουν πιστοποιηθεί από τον ΕΛ.ΟΤ. για τη μέγιστη ασφάλεια που μπορεί να προβλεφθεί»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1905
1905
9 years ago

μπραβο μιχαλαρα,εισαι διαγοριτης που εχει θεση πολυ πιο κοντα στο σωματειο!!!!!!

teo6
teo6
9 years ago

eisai oraios