Αρχική Videos “O Biden χρησιμοποιεί …σταλινικές μεθόδους!”

“O Biden χρησιμοποιεί …σταλινικές μεθόδους!”

0

Τα πρώτα δημόσια σχόλια του μετά την απαγγελία 37 νέων κατηγοριών έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Κολόμπους της Τζόρτζια. Έκανε επίθεση στον Τζο Μπαϊντεν λέγοντας ότι χρησιμοποιεί «σταλινικές» τακτικές για να εξοντώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024. Για μια ακόμα φορά επανέλαβε ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του είναι μια …πολιτική δουλειά.
«Ο Μπάιντεν προσπαθεί να φυλακίσει τον κορυφαίο πολιτικό του αντίπαλο. Όπως ακριβώς έκαναν στη σταλινική Ρωσία ή στην κομμουνιστική Κίνα», είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Ο Τραμπ παραμένει το πρώτο φαβορί σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις για την προεδρεία του Ρεμπουπλικανικού κόμματος παρά τα διάφορα νομικά ζητήματα. Αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για τον ρόλο του στην εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ και μια έρευνα που σχετίζεται με ισχυρισμούς ότι πίεσε αξιωματούχους στην πολιτεία της Τζόρτζια να ανατρέψουν παράνομα τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι «δεν θα εγκαταλείψει ποτέ» την εκστρατεία του για πρόεδρος ανεξάρτητα από τυχόν κατηγορίες εναντίον του, και τόνισε και τα εξής: «Θα διώξουμε τους παγκοσμιοποιητές, θα διώξουμε τους κομμουνιστές , και θα πετάξουμε την άρρωστη πολιτική τάξη που μισεί τη χώρα μας», δεσμεύτηκε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments