Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Αστέρας το ήθελε περισσότερο

Ο Αστέρας το ήθελε περισσότερο

3
asteras anagennisi
Dodekanisos

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Αστέρας Παστίδας που κέρδισε σήμερα και τον Ορφέα με 2 – 1 και εξακολουθεί να έχει το απόλυτο στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας (σε οκτώ παιχνίδια «μετράει» ισάριθμες νίκες). Οι «κόκκινοι» στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα έδειχναν να έχουν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν. Μέχρι και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι ήταν μέτριο. Στην επανάληψη, η αναμέτρηση απέκτησε περισσότερο νεύρο με τις δυο ομάδες να παίζουν δυνατά ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη και τελικά τα κατάφεραν.
Στο 48’ ο Πάπα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και πήρε ύψος και με ψηλοκρεμαστή τροχιά κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 0. Για το γκολ αυτό ευθύνη φέρει και ο τερματοφύλακας του Ορφέα.
Στο 53’ ο Λουκίσσας έκανε ωραία μπαλιά στον Στεργιόπουλο, αυτός έβγαλε συρτή σέντρα – ασίστ στον Δακοηλία που σε κενή εστία έκανε το 1 – 1 με πλασέ.
Στο 64’ ο Πάπα έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα στον Κυρίτση ο οποίος αφού έκανε τις ωραίες προσποιήσεις με κοντινό πλασέ έκανε το 2 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χαρισμανίδης (Μπερδεμπές, Ράδος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καρύδης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Ζερβός (61’ Αποστολόπουλος), Καλαγρής, Συμεωνίδης (91’ Κονόμι), Κατσούλης, Αμπελάς, Πάπα, Κυρίτσης (70’ Πολυχρόνης)
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Γεωργιάδης, Τσικούρης, Μπουμπουλάκης, Στόϊος, Κούτσι (87’ Τοπάλ), Στεργιόπουλος, Αμοιρόπουλος, Τσιώμος, Λουκίσσας (81’ Τσιριγώτης), Παπανικολάου (46’ Διακοηλίας)

Ανταπόκριση: Γιώργος Πάττας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pastidenos
pastidenos
8 years ago

2 goal….. kai alles 8 apekrousis pou ekane o termatofilakas 10 tha trogate orfeakia………

Νιαου
Νιαου
8 years ago

Ευτηχως που κανατε το 2-1 γιατι θα εδινε παλι κανενα έμμεσο !!!!!

Caja Laboral
Caja Laboral
8 years ago

Ναι, ειδικά ο Χαρισμανίδης θα έδινε έμμεσο για τον Αστέρα…