Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Αστέρας είχε ουσία

Ο Αστέρας είχε ουσία

0
Dodekanisos

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Αστέρας Μασσάρων επικράτησε εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με 4 – 0 της Δήμητρας Δαματριάς κάνοντας την έκτη φετινή του νίκη και ανεβαίνοντας και άλλο στη βαθμολογία.
Οι γηπεδούχοι με την καθοδήγηση του Αλέξη Κολιάδη, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και κυριάρχησαν στον αγω νιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους με ωραία κεφαλιά του Δεληγιάννη (1 – 0). Το γκολ αυτό έδωσε φτερά στους παίκτες του Αστέρα οι οποίοι «καθάρισαν» στην επανάληψη βάζοντας άλλα τρια τέρματα . Στο 73’ έκαναν το 2 – 0 με πλασέ και πάλι του Δεληγιάννη, ενώ στο 76’ ο Δημητριάδης μετά από πάσα του Δεληγιάννη έκανε το 3 – 0. Στο 81’ ο Δημητριάδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Καραγιάννης, Λέκκας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρίνοβ, Α. Χατζημανώλης, Κιλασίν (75’ Λούππος), Κούττης (46’ Παπαστεφάνου), Δεληγιάννης, Φωτάρας, Μουδάτσος, Σακαρέλης, Στογιανόφσκι, Στεφανάκης (57’ Δημητριάδης)
ΔΗΜΗΤΡΑ: Καραμπάς, Αυγενικού, Τσίγκρηλας (46’ Μάκρας), Καστρινάκης, Θεοδώρου, Γιαννακάκης, Ντουλάϊ (56’ Μ. Πηδιάκης), Σώτας (67’ Καραβαϊλης), Κωστιού (12’ λ.τ. Σαίτης Χ.), Σαίτης Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments