Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο Απόλλωνας είχε την ουσία!

Ο Απόλλωνας είχε την ουσία!

0
IMG 3988
Dodekanisos

Την πρόκριση στην δεύτερη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πανηγύρισε και ο Απόλλωνας Καλυθιών καθώς επικράτησε των νεανικών Ατρόμητων με 3-1 στα Κοσκινού.
Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη μπήκε πολύ καλά στο ματς χάνοντας μάλιστα τεράστια ευκαιρία στο 5΄ για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Παραστατίδης έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι Απολλωνιστές ανέβασαν στροφές πετυχαίνοντας στις δυο φάσεις που δημιούργησαν δυο γκολ. Στο 12΄ ο Ζουρούδης μετά την κάθετη πάσα του Μαυρομούστακου άνοιξε το σκορ και έξι λεπτά αργότερα ο Μαυρομούστακος με κοντινή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 40΄ ο Μαγιόγλου μείωσε σε 1-2.
Στην επανάληψη δεν άλλαξαν και πολλά παρά μόνο το τελικό σκορ. Ο Παπαγεωργίου που είχε περάσει λίγο πριν στον αγωνιστικό χώρο διαμόρφωσε στο 87΄το τελικό 1-3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Μαυρουδής, Ζαννετίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Θαρρενάκης, Τερζίου, Κυρίτσης, Πίτσος, Διακοπαρασκευάς ( 68΄ Κατσουρέλης), Μιχαήλου, Παραστατίδης, Τρέχας ( 73΄ Κώστας), Μαγιόγλου, Φουντουραδάκης (75΄ Κασσανής), Ζούνης
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Τσίττας, Κυρίτσης, Σαπαλίδης, Νικολός, Κώστας ( 75’ Παπαγεωργίου), Αϊντενίζ ( 46΄ Κούρτι), Σπαχιού ( 80΄ Ταντίκης), Σαράντης, Ζουρούδης, Μαυρομούστακος

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments