Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Απόλλων πήρε το ντέρμπι

O Απόλλων πήρε το ντέρμπι

0
apollon_aera
Dodekanisos

Μια σημαντική νίκη επί του ΑΕΡΑ Αφάντου με σκορ 3 – 2 πέτυχε ο Απόλλωνας στο γήπεδο των Καλυθιών. Οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο την φλυαρία των φιλοξενούμενων και πήραν έτσι το πολύτιμο «τρίποντο». Οι «κόκκινοι» είχαν σε γενικές γραμμές την υπεροχή αλλά «χαλούσαν» τις προσπάθειες τους όταν έφθαναν κοντά στ’ αντίπαλα καρέ. Οι απολλωνιστές προσπάθησαν να «χτυπήσουν» περισσότερο με τις αντεπιθέσεις ενώ μετά το 2 – 1 πήραν πολύ τα πάνω τους και επέβαλλαν για κάποιο διάστημα το ρυθμό τους.
Στο 6’ ο Μουτσοντέμι με σουτ έκανε το 1 – 0 αλλά στο 52’ ο Τριχιάς με κεφαλιά σχεδόν από το ύψος του πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1 – 1). Στο 59’ ο Πομπού μάρκαρε τον Αρχοντούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να μετατρέψει σε γκολ ο Μαυρομούστακος κάνοντας το 2 – 1. Στο 77’ ο Μουτσοντέμι με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3 – 1 και στο 92’ ο Ξύπας με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Στο 80’ ο Αγγελόπουλος με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.apollon_aera2
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κατσιδώνης και «βοηθοί» του οι Μανώλης Παπαγιαννίδης και Μιχάλης Φραγκίνης. Στο 85’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Συμεωνίδης για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Φωτεινής, Κίτσος, Μοσχιδιού, Φυλακούρης, Μ. Κυριαζής (56’ Δεληγιάννης), Μουτσοντέμι. Σταυρής (88’ Σαββούλής), Α. Ορφανός (56’ Βιτσέντζος), Μαυρομούστακος, Συμεωνίδης, Αρχοντούλης
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Ξύπας, Μάκρας, Πομπού (80’ λ.τ. Παπανικολάου), Βόγκλι (65’ Γιώργου), Ντικ, Δημητρόπουλος, Γιαννακάκης, Αγγελόπουλος, Στεργαλάς, Τριχιάςapollon_aera3moutsontemi

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments