Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου O Απόλλων Απολλώνων ευχαριστεί

O Απόλλων Απολλώνων ευχαριστεί

0
Dodekanisos

Ο Α.Π.Σ Απόλλων Απολλώνων ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη,τον  ιστορικό Διαγόρα, τον Γ.Α.Σ Ιαλυσό  και τον πρόεδρο του Μιχάλη Χατζηνικήτα για την παρουσία τους στο χωριό μας.

Ο ομαδα μας τίμησε την ομαδα του Διαγόρα για την αθλητική, πολιτιστική και αντιστασιακή του δράση, και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α τοπικής κατηγορίας.
 Τιμήθηκε ο προπονητής του Διαγόρα Αντρέας Σταύρου για την προσφορά του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και ως ο καλύτερος προπονητής τα τελευταια χρόνια.
Τιμήθηκε η ομάδα του Γ.Α.Σ Ιαλυσού για την διάδοση την αθλητικής ιδέας και την προσφορά του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και ως την καλύτερη ομαδα των τελευταίων ετών.
Τιμήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Χατζηνικήτας Μιχάλης για την προσφορά του στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και ως τον καλύτερο παράγοντα του τόπου μας των τελευταίων ετών.
Επισης τιμήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης για την προσφορά του στον σύλλογο μας και στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο ( στην σύντομη προεδρία του ανέβασε 3 ομάδες στην Γ´ εθνική κατηγορία και κατασκεύασε  καινούργιο ενωσιακο γήπεδο).
Η ομαδα μας επίσης τίμησε τον φίλαθλο μας Τσαμπή Ιωάννη για την αγάπη του στην ομάδα, καθώς και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Νικόλαο Πλάτση για την συνεχής προσφορά του στην ομάδα μας.
Ευχαριστούμε την τοπική κοινότητα Απολλωνων ,τον πολιτιστικό  όμιλο και τους επιχειρηματίες Τζούλη Μαχραμά και Χρήστο Γ. Μιχαλάκη για την συνεχή βοήθεια που μας παρέχουν.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments