Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνδύασε τις διακοπές του στη Ρόδο με την πολιτική...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνδύασε τις διακοπές του στη Ρόδο με την πολιτική του ιδιότητα

0
Dodekanisos

Συνάντηση με μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με την ευκαιρία των ολιγοήμερων διακοπών του στο νησί της Ρόδου.

Ο κ. Γεωργιάδης ήταν προσκεκλημένος του κ. Αντώνη Καμπουράκη στο Rodos Palace, με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνδύασε το τερπόν μετά του ωφελίμου κι έτσι συναντήθηκε με μέλη της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου, τα οποία του εξέθεσαν την ανησυχία τους για την πορεία της χώρας και συζήτησαν μαζί του ζητήματα, που αφορούν τα νησιά μας γενικότερα.Στην συνέχεια, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου  στην αίθουσα του Rodos Palace, από όπου και το βίντεο που ακολουθεί.

 

Μαζί του ήταν ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παύλος Μπακίρης και ο πολιτευτής Δωδεκανήσου κ.Στέφανος Δράκος.

Ο κ. Γεωργιάδης στην συνέντευξη του τόνισε, ”ότι η χώρα θα είχε βγεί από τα μνημόνια τον Μάρτιο του 2015, αν δεν ερχόταν στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά είπε, για να ωριμάσει βίαια ως κόμμα, κατέστρεψε τη χώρα”.

Και πρόσθεσε,”ότι η ενώ θα έπρεπε να έχει τελειώσει η λιτότητα που μας καταταλαιπωρεί, πήγαμε και βγάλαμε τον Τσίπρα πρωθυπουργό, που δεν είναι σε θέση να δώσει οικονομική ώθηση και να φέρει την ανάπτυξη στον τόπο μας”.

Όπως είπε χρησιμοποιώντας παραβολή, ”οι Έλληνες ψηφίσαμε κυβέρνηση για να μας βγάλει από τα μνημόνια και την λιτότητα και την ίδια στιγμή με αυτήν μας την πράξη, είναι σαν να πήραμε ομπρέλλα που κρατάει τα χρήματα και δεν φτάνουν σε εμάς”.

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο κ. Καμπουράκης παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του αντιπροέδρου και της συζύγου του σε κλειστό κύκλο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments