Αρχική Προγνωστικά Ντεμαράζ με κέρδος…

Ντεμαράζ με κέρδος…

0
coventry
Dodekanisos

Τριήμερο συντήρησης παρά κερδών ήτανε αυτό που μας πέρασε. Φιλοδοξούμε να κλείσουμε κερδοφόρα το τρέχον κουπόνι απόψε Δευτέρα με προσεγμένες επιλογές αφού οι σημερινές λίγες αναμετρήσεις μας επιτρέπουν να εστιάσουμε περισσότερο στα ματς τα οποία θα σας προτείνουμε. Με 3 στα 5, στα χθεσινά μας ματς έχουμε φτάσει τις σωστές μας επαληθεύσεις στις 346/548. Το ποσοστό μας επιτυχιών αρκετά ψηλά, παραμένει σταθερό στο 63%.

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΣΟΣΟ κωδ.242
Το Under εδώ μας προσφέρεται στο χαμηλότερο ποσοστό στο κουπόνι στο 1,45. Προφανώς δεν το αναφέρουμε αυτό γιατί βρήκαμε λαβράκι αλλά κυρίως για να δώσουμε έμφαση στο πόσο κλειστά αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια τους και οι 2 ομάδες. Η φιλοξενούμενη Σοσό έχει 14/18 Under και η γηπεδούχος Βαλενσιέν έχει 9/18. Αξία όμως υπάρχει στο ( ΗΜ Χ ) 1,70 όπου η γηπεδούχος έχει 10/18 και η Βαλενσιέν 11/18. Εναλλακτικά υπάρχει αξία σαφώς στην κόντρα ( Χ ) 2,85 και ( 2 ) 2,85, εκεί όπου η Βαλενσιέν όταν αγωνίζεται με ομάδες που βρίσκονται ψηλά «δεν μπορεί».

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ κωδ.243
Το ματς θα κυλήσει όπως το επιθυμεί η Σουίντον. Ιδιαίτερα δυνατή και σταθερή η φιλοξενούμενη μέσα-έξω παίζει ελεύθερα και δίνει αυτή τον ρυθμό στα παιχνίδια της. Η Σουίντον με σαφώς πολύ μεγαλύτερο κίνητρο βαθμολογικά προσθέτει άλλους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της ( 2 ) 2,10 και θα το κάνει με ( Over ) 1,80 αφού έχει 10/12 Over στα εκτός της.

ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. κωδ.245
Δύσκολο ματς στην ΣΚΠ για την 4η και την 5η της βαθμολογίας αντίστοιχα. Η πεντάδα που θα διεκδικήσει τις 3 προνομιούχες θέσεις στην Σκωτία έχει ήδη ξεχωρίσει και κάθε ματς μεταξύ τους είναι καθοριστικό για προφανής λόγους. Η έδρα είναι που κάνει την διαφορά στην Χάμιλτον ειδικά όμως για την Νταντί Γιουν. παίζει σημαντικότατο ρόλο. Όταν όμως αυτή «ξενιτεύεται» δεν έχει τις εμφανίσεις που την καθιστούν φαβορί για την περαιτέρω πορεία της. Πέρα από το «πυροτέχνημα» στις 10/8/2014 που κέρδισε εκτός την τωρινή πρωτοπόρο Αμπερντίν δεν έχει κάνει καλό ματς σε κάποια άλλη «μεγάλη έδρα». Σίγουρα πλέον τώρα που μιλάμε για ένα τέτοιο κομβικό ματς δεν γίνεται να μεταμορφωθεί ξαφνικά. Αν πρέπει να αναφέρουμε κάτι για την Χάμιλτον είναι η φυγή του κόουτς Νιλ («την έκανε» για Νόριτς). Οι παίκτες ίσως επηρεαστούν αλλά με υπομονή θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αμπερντίν. ( 1 ) 2,10. Συνηθίζει τα μεγάλα σκορ στα εκτός της η φιλοξενούμενη που ανοίγει τα παιχνίδια της παραμελώντας στην ουσία τα μετόπισθεν της. Τολμάμε στο ( 4-6goal ) 2,80 και με λίγο τύχη το ( 7+ ) 12,50 που το έχει φέρει 2 φορές φέτος η φιλοξενούμενη.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments