Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νικητής από ημίχρονο

Νικητής από ημίχρονο

0
DSCN5944
Dodekanisos
Νίκη (3-0)από ένα ημίχρονο πήρε ο Ορφέας αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Α. σήμερα στους Αγ. Αποστόλους. Οι γηπεδούχοι  μπήκαν στο παιχνίδι δυναμικά και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κατάφεραν να βάλουν 3 γκολ και να χάσουν δίψηφο αριθμό ευκαιριών για να ανεβάσουν το πήχη  ψηλότερα αφού οι φιλοξενούμενοι σχεδόν δεν υπήρχαν. Στην επανάληψη βέβαια οι παίχτες του Απόλλωνα Α. διόρθωσαν ορισμένα πράγματα , έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο ταράσσοντας κάποιες φορές τα ‘’ερυθρόλευκα’’΄ καρέ χωρίς ωστόσο οι προσπάθειες τους να πιάσουν τόπο, αφού ο αντίπαλος μπορεί να χαλάρωσε , αλλά  δε τους άφησε να σκοράρουν και να πιστέψουν σε κάτι περισσότερο.

Φάσεις/γκολ

5΄Μετά από σέντρα του Νίκα από δεξιά, ο απερχόμενος Ροδίτης με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

9΄Από μπαλιά του Ζουρούδη, ο Νίκας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μακαρούνα, αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

11΄Ο Ροδίτης έβγαλε από δεξιά  πάσα στον  Νίκα που βρισκόταν μπροστά στο τέρμα, αλλά ο τελευταίος δεν έπιασε το κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία κάνει το 2-0.

15΄Από βαθιά μπαλιά του Ροδίτη, ο Νίκας από θέση τετ-α-τετ δε μπόρεσε να νικήσει τον Μακαρούνα που απόκρουσε με το πόδι.

16΄Ο Νίκας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας , έγινε κάτοχος της μπάλας και βλέποντας τον Μακαρούνα Ι. εκτός θέσης έκανε το σουτ από πλάγια θέση το οποίο πέρασε άουτ , αφού δεν βρέθηκε παίχτης να επέμβει στη φάση και να την σπρώξει στα δίχτυα.

22΄ Ο Κιάρρη με σουτ – φωτοβολίδα έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό για το 2-0.

25΄Εκτέλεση φάουλ του Ροδίτη κοντά στο κόρνερ, κεφαλιά του Τόσκα στην καρδιά της άμυνας και στην εξέλιξη της φάσης ο  Χατζησουλεϊμάν με σουτ μέσα από την περιοχή έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ ψηλότερα αφού ο Μακαρούνας Ι. απέκρουσε ενστικτωδώς με το πόδι.

30΄Απελπιστικά άουτ πέρασε το σουτ του Γιαννακόπουλου Γ. από το ύψος της περιοχής.

34΄Σουτ Σπάρταλη έξω από την περιοχή , ελάχιστα άουτ.

41΄Ο Ζουρούδης  από κάθετη μπαλιά του Xατζησουλεϊμάν ,με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το 3-0.

45΄Ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Μαθιού πέρασε το σουτ του Λαθούρη μέσα από την περιοχή.

48΄ Ο Νίκας από θέση τετ-α-τετ δε μπόρεσε να νικήσει τον Μακαρούνα Ι. που έδιωξε σωτήρια με το πόδι.

70΄Σουτ ου Γιαννακόπουλου Π. στη κίνηση, έσωσε Μαθιός με το πόδι πάνω στη γραμμή.

71΄Ο Κιάρρη από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.

82΄ Ο Δάσσιος βγήκε μόνος στην επίθεση, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Μαθιό και πριν προλάβει η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα , την έδιωξε ο Φιντικάκης πάνω στη γραμμή.

83΄Σουτ του Γιαννακόπουλου Π. έδιωξε με γροθιές ο Μαθιός.

Πολύ καλή η διαιτησία του Πατσιόπουλου με βοηθούς τους Κασιώτη και Καραγιάννη.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Ροδίτης, Νίκας, Κιάρρη και από τους φιλοξενούμενους Γιαννακόπουλος Π. και Μακαρούνας Ι. γιατί κράτησε το σκορ χαμηλά ενώ θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να είχε ξεφύγει πολύ.

Oρφέας: Μαθιός, Αμοιρόπουλος, Φιντικάκης, Αδάμος, Τόσκα, Ροδίτης, Κιάρρη, Χατζησουλεϊμάν, Πλίγκος(86’ Μυριαλλής), Νίκας(89΄Γιοβάνι), Ζουρούδης(46΄Τσίπα).

Απόλλωνα Α.: Μακαρούνας Ι., Τσαγκαράκης(28΄Μποσινάς), Λαθούρης, Κυρίνης(76΄Χατζηγιαννάκης), Καραβόλιας, Γιαννακόπουλος Γ., Πλάτσης, Μακαρούνας Μ., Δάσσιος, Σπάρταλης(46΄Γιαννακόπουλος Π.).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments