Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε μετά από καιρό η ΑΕ Αδελφοσύνη

Νίκησε μετά από καιρό η ΑΕ Αδελφοσύνη

0
Dodekanisos

Την πρώτη της νίκη μετά από επτά αγωνιστικές πέτυχε η ΑΕ Αδελφοσύνη η οποία επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων της Ασπίδας Σαλάκου με 3 – 0. Οι γηπεδούχοι ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι πανηγύρισε το «τρίποντο». Για την Ασπίδα ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην «μάχη» της παραμονής, ωστόσο δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα και έτσι τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πολύ δύσκολα γι’ αυτήν καθώς όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Όσο το σκορ ήταν ακόμα στο 2 – 0, η Ασπίδα είχε διάθεση για να ανατρέψει το σκηνικό αλλά μετά το 3 – 0 ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε γι’ αυτήν.

Γκολ και δοκάρια
Στο 31’ ο Αποστολόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Πλαγγέντης παρεμβλήθηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 0.
Στο 47’ ο Εμίρογλου με μια εντυπωσιακή εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, έστειλε τη μπάλα απευθείας στην απέναντι γωνιά του Ροδίτη και έκανε το 2 – 0.
Στο 64’ ο Καϊμαξή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 65’ ο Κοντουδιός επιχείρησε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕ Αδελφοσύνης βρήκε ελαφρώς τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε κόρνερ.
Μετά την εκτέλεση, ο Παπαστεργής έκανε την κεφαλιά και η μπάλα αυτή τη φορά βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Η Ασπίδα μέσα σε 2 λεπτά είχε 3 δοκάρια!
Στο 66’ ο Αφεντούλης ανέτρεψε τον Αποστολόπουλο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος κάνοντας το 3 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Τσέτσος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ: Καβουκλής, Κυριακάκης, Πλαγγέντης, Χουρίδης, Λιούρας (55’ Αφεντούλης_, Τσιριγώτης (80’ Αϊντενίζ), Καβουκλής, Μπουμπουλάκη, Γεωργιάδης (62’ Αποστόλου), Εμίρογλου, Αποστολόπουλος (84’ Τοπάλ)
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Μουχαμεντάνι, Κυπραίος, Καλογερόπουλος, Παπαστεργής, Κεβάνι, Ραφτόπουλος, Καϊμαξής, Κοντουδιός, Τσιμπιδάκης, Παπαγεωργίου, Χειμωνέττος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments