Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκησε και ελπίζει!

Νίκησε και ελπίζει!

0
antagoras oloi
Dodekanisos

Την έκτη του νίκη σημείωσε σήμερα η ομάδα του Ανταγόρα (9 βαθμούς κατω από τη ζώνη) καθώς επικράτησε του Φοίβου Κρεμαστής με 2-1 εντός έδρας, σε εξ΄αναβολής παιχνίδι για την 24η αγωνιστικη της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 17΄ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν μετά απόκεφαλιά πάσα του Κατσαμούνδη ο Αρκούδας πλάσαρε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 23΄κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Τζώρτζη, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ορφανίδης κάνωντας το 1-1 όπου ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη ο Ανταγόρας ήταν πολύ καλύτερος ξεκινώντας από την αρχή πολύ δυνατά αφού στο 48΄είχε δοκάρι σε σουτ του Κατσαμούνδη. Τελικά στο 63΄ήρθε το πολυπόθητο τέρμα για την ομάδα του Κώστα Τσαραπατσάνη, μετά από κόρνερ του Αρκούδα ο Κατσαμούνδης με κοτινό πλασε έκανε το 2-1. Στην συνέχεια οι Κρεμαστενοί δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε κανένα σημείο με το 2-1 να μένει ως το τέλος.
Διαιτήτευσε ο κ. Δημαράκης (Πατσιαούρας, Καραμούτας)
Οι συνθέσεις των ομαδων:
ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Μέξι, Τσιφτσίδης, Τζώτζης (64’ Σαμαράς), Πέτκας, Ζώης, Μαρίνος, Πέτσας, Μουτσομπέγκα, Κατσαμούνδης (85’ Γουμπιός), Κουρζής, Αρκούδας
ΦΟΙΒΟΣ: Ματακάκης, Ντόστι, Μήτρου (66’ Τσουκαλάς), Φελεγκάκης, Ταφάνι, Δράκος, Παλάζης, Δανάς, Κοντόγιαννος, Κουδούνης (64’ Μπάκης), Ορφανίδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments