Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε και από τον Αρχάγγελο!

Πέρασε και από τον Αρχάγγελο!

0
antimaxos
Dodekanisos

Ακομα ένα τρίποντο κατάφερε να πάρει ο Αντίμαχος αφού επιβλήθηκε του Άρη με 2-1 στον Αρχάγγελο, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Α΄Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Το πρωτο μέρος ήταν πολύ κακό ποιοτικά με τις ομάδες να υστερούν στην δημιουργία φάσεων και το 0-0 να μένει για τα πρώτα 45 λεπτά. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρώτο και με κάποιες αλλαγές στην τακτική τους συμπεριφορά βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, στο 66΄μετά από ωραία κάθετη του Θωνιάτη ο Μποϊλης Μ.από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα για το 0-1. Στο 79΄ήρθε η ισοφάρηση για τους Αρχαγγελίτες με δυνατό σουτ Μαγιόγλου, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λαμπριανού. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και 5 λεπτά αργότερα, ο Θωνιατης εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ βγάζοντας μόνο του τον Χατζησουλεϊμαν ο οποίος με ψύχραιμο πλασε διαμόρφωσε το τελικό 1-2 .
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Χαρισμανίδης (Καραγιάννης, Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΆΡΗΣ: Βαρέλης(3 λ.τ Καραγιάννης), Θοδωρή(59’ Λαμπριανός), Σταμούλης, Θεοδωρίδης, Μαγιόγλου, Συμεωνίδης, Παρδαλός(75’ Δημητριάδης Παύλος), Δημητριάδης Πέτρος, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος, Χατζησάββας.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Μπεκιρλάρι, Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Καράλιαμης, Συνεσίου(73’ Κόκκαλης), Χατζησουλεϊμάν, Παπανικολάου(76’ Σκαλέρης Μ.), Βλαντιμίροφ, Μποϊλής Μ.(90’ Σκαλέρης Γ.).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments