Αρχική Αθλητικά νέα Νικηφόρο πέρασμα από Θολό

Νικηφόρο πέρασμα από Θολό

0
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Ευαγόρας, αφού νίκησε με 2-1 στο γήπεδο Θεολόγου τον Δαμάγητο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν «φουριόζοι¨τον αγώνα και μόλις στο 10΄ είχαν σουτ στο δεξί δοκάρι με τον Πελαρδή ενώ στο 15΄ πήραν προβάδισμα στο σκορ(0-1), όταν ο  Αράπης έβγαλε την σέντρα και ο Πάνο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία και πίεσαν για την ισοφάριση, όμως ο Ευαγόρας με καλή αμυντική λειτουργία διασφάλισε το υπέρ του σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι πράσινοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 61΄ το λάθος των αμυντικών το εκμεταλλεύτηκε σωστά ο Πάνο και αφού μπήκε στην περιοχή με πλασέ έκανε το 2-0. Στην συνέχεια ο Δαμάγητος αντέδρασε και στο 73΄ ο Λενιού με κεφαλιά τροφοδότησε τον Καβουκλή που με πλασέ μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν ενώ στο 85΄ έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λενιού, και η πλάστιγγα πλέον έγειρε στην πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στην λήξη του παιχνιδιού,μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Πελαρδή είδαν την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία Παπαγιαννίδης-Σαρρής-Δημητριάδης.

ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Αλεξανδρής, Σαϊτης Χ., Σαϊτης Α.(85΄Καρπαθάκης), Γρηγοριάδης Α., Ζερβός, Χριστόφ, Λενιού, Κυριαζάκος, Μπαγιολάρι, Γρηγοριάδης Μιχ., Καβουκλής.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μιχαλάκης, Δημητρίου(70΄Κλόντι), Θύμιος, Πιστόλας, Αράπης, Τσομάνι, Κατίνας, Καρυοφύλλης, Μπάρος, Πελαρδής, Πάνο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments