Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Φωτιά» στην κορυφή έβαλε ο Διγενής!

«Φωτιά» στην κορυφή έβαλε ο Διγενής!

0
Dodekanisos

«Φωτιά» στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου έβαλε ο Διγενής Κοσκινού ο οποίος επικράτησε στα Κοσκινού του Φοίβου Κρεμαστής με 2 – 1 και έδωσε την ευκαιρία στον Άρη Αρχαγγέλου που κέρδισε την ίδια ώρα τον ΑΕΡΑ να πλησιάσει στους 2 βαθμούς την κορυφή της βαθμολογίας. Μετά από τα αποτελέσματα αυτά, το πρωτάθλημα αποκτάει εκ νέου νέο μεγάλο ενδιαφέρον και κανείς ουσιαστικά δεν μπορεί να προεξοφλήσει τίποτα μέχρι και το φινάλε της χρονιάς αφού τα πάντα θεωρούνται ρευστά.

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι στα Κοσκινού, οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτεροι τουλάχιστον μέχρι και το 30’  και μάλιστα άνοιξαν το σκορ στο 2’ με κεφαλιά του Νίκα μετά από ωραία σέντρα του Μοσκιού. Ο Φοίβος ανέβηκε κάπως προς το φινάλε και έφθασε στην ισοφάριση στο 31’ με απευθείας φάουλ του Χατζησάββα (1 – 1).
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη ωστόσο από το 70’ και μετά, ο Διγενής έδειξε και πάλι τα … δόντια του και έφθασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης λίγο πριν από το 90’ με ωραίο σουτ του Μικκιού (2 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαβασιλείου (Σπάρταλης, Μοσχάτος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Παπασταμάτης, Κώτης, Σκούμπρος, Χουτεσιώτης, Μοσκιού (75’ Καματερός), Μικκιού, Κετσές (89’ Διακάκης), Χατζηνικόλας (84’ Κούτσι), Τσιπιζίδης (59’ Καρπαθάκης), Νίκας

ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Παϊζάνος, Πεταυράκης (52’ Ταφάνι, 77’ λ.τ. Καρίκης), Θεοδοσίου, Καλημέρης (46’ Τζιβίλογλου), Μόσχος, Στεφανίδης, Γκινής, Ορφανίδης Ν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments