Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μείωσε την απόσταση ο Άρης

Μείωσε την απόσταση ο Άρης

0
Dodekanisos

Μετά από ένα ήρεμο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αρχαγγέλου, ο Άρης νίκησε με 3-0 τον ΑΕΡΑ και μείωσε την απόσταση που τον χωρίζει από τον πρωτοπόρο Φοίβο.

Οι γηπεδούχοι παίζοντας από την αρχή με στόχο το γρήγορο γκολ, κατάφεραν να προηγηθούν  στο 10΄ με 1-0, όταν ο Γιαννιού έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Θοδωρής αφού έκανε άψογη υποδοχή της μπάλας με το στήθος μέσα στην περιοχή, με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Οι κιτρινόμαυροι ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο χωρίς να απειληθεί η εστία τους. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι το ξεκίνημα του Άρη ήταν εκρηκτικό, αφού στο 49΄ από κάθετη πάσα του Αξιώτη, ο Κρεκούκιας με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 57΄ οι γηπεδούχοι σφράγισαν την νίκη τους, όταν ο Γκίκας επιχείρησε το σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο γκολκίπερ και ο Μπαϊρακτάρης με πλασέ πέτυχε το 3-0. Μέχρι την λήξη του παιχνιδιού ο Άρης διαχειρίστηκε τον αγώνα όπως έπρεπε και έφτασε άνετα στην νίκη που τον έφερε σε απόσταση αναπνοής  από  την κορυφή.

Διαιτησία Αντωνάς-Μπέκας-Ορφανός.

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Γιαννιού, Μπαρμπαντώνης, Νικήτας, Γκίκας(72΄ Χαρτερός), Κοντόγιαννος, Αξιώτης(75΄Ζουρπάς), Θοδωρής, Σακελλάρης, Μπαϊρακτάρης(59΄Χατζηνικόλας), Κρεκούκιας(67΄Σκυλλαράκης).

ΑΕΡΑ: Κοντογεωργάκης,Μαλλιάκας(59΄Λατσός), Δανάς, Κωνσταντινίδης, ΠλύγκοςΜ.Δ.(72΄Τσούλλος), Γιαννακάκης, Στελλάς, Πλύγκος Μ.Γ., Λυριστής, Νικολής(67΄ Γαργάλης), Καλογήρου(46΄Μίγκλης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments