Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη χωρίς …αντίκρισμα!

Νίκη χωρίς …αντίκρισμα!

13
efklis ethnikos fasi
Dodekanisos

Μπορεί να κέρδισε με 2 – 1 τον Εθνικό Αρχίπολης, ωστόσο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Ο λόγος για τον Ευκλή Σορωνής ο οποίος πάντως ίσως έχει μια δεύτερη ευκαιρία καθώς τερμάτισε 3ος και θα παίξει αγώνα μπαράζ με την ΑΕ Κω διεκδικώντας άλλο ένα εισιτήριο σε περίπτωση που ο Ιάλυσος ανέβει στην Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική. Το παιχνίδι του Αγίου Σουλά ήταν μέτριο ποιοτικά καθώς οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν αγχωμένες και έτσι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο με τη μπάλα να παίζεται πιο πολύ στο κέντρο και τις δυο ομάδες να μην μπορούν να φθάσουν με αξιώσεις στις εστίες. Ο Ευκλής πάντως, ευτύχησε προς το τέλος να ανοίξει το σκορ και να πάει έτσι με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Το γκολ αυτό μάλλον αφύπνισε τους Αρχιπολενούς οι οποίοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Αποτέλεσμα αυτής της υπεροχής ήταν να φθάσουν στην ισοφάριση. Ο Ευκλής από το 70’ και μετά άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Ισορρόπησε το παιχνίδι, έδειξε να πατάει και πάλι καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Εθνικός προς το τέλος του παιχνιδιού, μπόρεσε να γίνει και πάλι δραστήριος χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο του.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 14’ ο Διακίδης εκτέλεσε φάουλ απευθείας αλλά ο Ματακάκης κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 38’ ο Σαββάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπερετούλης έκανε την κεφαλιά ενώ είχε πλάτη στην εστία αλλά ο Χατζηνικόλας κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στο 42’ ο Μπερετούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κούρλιος με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 1 – 0.
Στο 57’ ο Τσακίρης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Παπανθύμου με προβολή πάνω στην κίνηση από αριστερά και κοντά στο τέρμα, ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 64’ ο Σχοινάκης έπαιξε το 1 – 2 με τον Αποστολόπουλο και ο πρώτος πλάσαρε από καλό σημείο μέσα στην περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 71’ ο Μπαϊρακτάρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από ο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 73’ ο Κούρλιος έκανε το δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Χατζηνικόλας απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 74’ ο Κούρλιος έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπερετούλης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 2 – 1.
Στο 93’ ο Λαός έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα από τα δεξιά και Κούρλιος σούταρε άστοχα (ψηλά άουτ) πάνω στην κίνηση.
Καλύτεροι του Ευκλή οι Κούρλιος, Μπερετούλης, Αποστολόπουλος και Παναγιώτου. Άρεσαν από τον Εθνικό οι Τσακίρης, Διακίδης και Λυριστής.
Καλή ήταν η διαιτησία του Αντωνά (Καλκαβούρας, Δουλγέρης)
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγκαράκης, Σαββάκης, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος, Παππάς, Σχοινάκης, Κούρλιος, Αποστολόπουλος (86’ λ.τ. Λαός), Μπερετούλης (80’ λ.τ. Μαριεττής), Παπαστεργής (52’ Χατζηδημητρίου)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Λυριστής, Γιαννιού, Μπεγκάσι, Μαρκόπουλος, Διακίδης (75’ Γιώργου), Μπαϊρακτάρης (85’ Δημητριάδης), Αλευρόπουλος, Καλούδης (66’ Στεργιόπουλος), Παπανθύμου, Τσακίρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
enikas
enikas
9 years ago

Τι καλή διαιτησία ρε παιδιά οι δυο βοηθοί τα κάνανε θάλασσα ειδικά αυτός ο Kαλκαβούρας έκτος από τα τέσσερα οφσάιντ που άφησε και από καθαρή τύχη δεν μπήκε γκολ
το γκολ της ισοφάρισης που έβαλε ο Εθνικός ήταν οφσάιντ φαίνεται την δουλειά την κάνανε οι βοηθοί αλλά δεν τους βγήκε .
δεν πειράζει όμως ο Τσακίρης θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και θα κερδίσει την κατηγόρια οπότε την νέα περίοδο ο Εθνικός θα αγωνίζεται στην Α κατηγόρια

PAPAKI
PAPAKI
9 years ago

paidia kalh epytixeia ston eyklh poy pisteyw toy xronoy ua paizei a kathgoria…oso gia toys ypolipoys ennow apo ton tetarto kai katw toy xronoy kai vlepoyme…moy aresei poy kati paixtes thn eixan sygoyri thn prwtia xaxaxaxaxax…arajte twra tetarth..to podosfairo einai xara o tsampoykalikia kai ironies sta F.B. DEN PROKITE NA FTIAXTEI H OMADA POY KAPOTE EIXE O EUNIKOS..AFIEROMENW SE OPOIOYS EKRAZAN KAPOTE,,JEROYN AYTOI,,,NIAOY

stergos
stergos
9 years ago

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΕΥΚΛΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΤΟΥ.
ΜΑΖΕΨΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΙΚΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΚΟ;

xazos soroniatis
xazos soroniatis
9 years ago

stergos tsimpa tora…..

Σορωνιάτης
Σορωνιάτης
9 years ago

Εγω ξερω πως οι ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ εμειναν στην Β …. ΑΔΙΚΟ ….. @@@@@@@@@@@@@@@@@@ της ΕΠΣΔ

nikos
nikos
9 years ago

[quote name=”Σορωνιάτης”]Εγω ξερω πως οι ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ εμειναν στην Β …. ΑΔΙΚΟ ….. Κοπρόσκυλα της ΕΠΣΔ[/quote]
Αυτες ητανε προκυρηξεις της προηγουμενης διοικησης….η αρχιπολη σε 6 αγωνες στα μπαραζ πηρε 7 βαθμους και ο ευκλης πηρε 10 οποτε δεν ειναι αδικο……

PAPAKI
PAPAKI
9 years ago

EIPAME APO TON 4TARTO KAI KATW TOY XRONOY PALI OPWS LEME STA PANIGHRIA…

nikos
nikos
9 years ago

[quote name=”PAPAKI”]EIPAME APO TON 4TARTO KAI KATW TOY XRONOY PALI OPWS LEME STA PANIGHRIA…[/quote]
καλα τα λες φιλε.δηλαδη ειναι αδικο που τα μασσαρι πηγανε αρχιπολη και της ριξανε στα αυτια?ποιος φταιει?τα μασσαρι η επσδ δηλαδη?αν επαιρνε η αρχιπολη στην εδρα της το παιχνιδι ανεβαινε….

Σ..
Σ..
9 years ago

Niko ήταν άδικο,όλοι το παραδέχονται,έπρεπε όλοι οι 2οι να έπαιζαν μπαράζ. Και για τις υπόλοιπες ομάδες ήταν άδικο που η Κάρπαθος πήρε τον αγώνα με την λαρδο στα χαρτιά ενώ οι άλλοι σκοτώνονταν.

nikos
nikos
9 years ago

φιλε συμφωνω.μακαρι να πηγαινε η λαρδος καρπαθο να παιξει.εκεινοι επελαξαν να μην πανε.δεν φταινει οι καρπαθιοι γι αυτο.ειναι και το κοστος στην μεση πρεπει να λειπεις μια μερα το λιγοτερο απο την δουλεια σου.για ρωτα στην καρπαθο τι τραβανε σε καθε εκτος εδρας παιχνιδι.εξοδα και κουραση

Σ..
Σ..
9 years ago

Το γνωρίζω,και για όλες τις ομάδες ήταν έξοδα να πανε κάρπαθο και τον ευκλη τώρα για κώ η Σύμη. Τέλος πάντων ειναι άδικο γενικά τα μπαράζ και θα αλλάξουν,και τα playout γιατι αν εχεις 2-3 τραυματίες,κανεις 1-2 αγώνες κακούς όπως κάνουν όλοι δεν εχεις το περιθώριο να καλύψεις την διαφορα,π.χ μπορείς με 0βαθμους να μείνεις και κατηγορία θεωρητικα.

nikos
nikos
9 years ago

σκεψου ειναι εξοδα στις ομαδες για ενα ταξιδι.η καρπαθος που εκανε 12 εκτος εδρας για φαντασου εξοδα.ας αλλαξουν να παιζουνε οι δευτεροι μπαραζ.

PAPAKI
PAPAKI
9 years ago

δικιο εχετε παιδια αλλα τωρα τι ψαχνουμε να βρουμε?δεν ειναι στο χερι μας..εδω επεξε φετος Α κατηγορια και η κουτση Μαρια εννοω απο παιχτες αφου ανεβασαν τοσες ομαδες..για εμενα επρεπε να υπαρχει ενας ομιλος και να βγαινουν 3 πρωτοι..και στην Α κατηγ… 1 ομιλος με 15 ομαδες κια στην Γ κατηγ… 3 ομιλοι..και το κυπελο μεσα εξω δυπλοι αγωνες..