Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έλαμψε ο Αστέρας Μασσάρων!

Έλαμψε ο Αστέρας Μασσάρων!

0
asteras panigiria2
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που του έδωσε το δικαίωμα να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία πέτυχε ο Αστέρας Μασσάρων στην έδρα του επικρατώντας του Ποσειδώνα Καρπάθου με σκορ 2-0 για την 6η αγωνιστική των play off της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το εντυπωσιακό είναι πως παρά την ήττα του και ο Ποσειδώνας θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α’ Κατηγορία μετά τη νίκη του Ευκλή επί του Εθνικού. Στην αναμέτρηση έδωσαν το παρόν περίπου 150 θεατές οι οποίοι στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες.
Ο Ποσειδώνας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το πρώτο 20λεπτο ήταν πιο δραστήριος. Από το 27’ έως το 35’ ο Αστέρας έγινε πιο επιθετικός χωρίς όμως να δημιουργεί φάσεις. Στα τελευταία δέκα περίπου λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, έπεσε ο ρυθμός και το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και πέτυχαν δύο γκολ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη και ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό. Ήταν μια απόλυτα δίκαιη νίκη του Αστέρα, ο οποίος συνολικά ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη.
Φάσεις και γκολ:
6’: μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιαβέλη έστειλε τη μπάλα να καταλήξει άουτ
12’: Μετά από σέντρα του Κούτολο ο Ρενάτο από καλή θέση σούταρε πάνω στην κίνηση αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά και κατέληξε και πάλι άουτ
15’: Σέντρα του Καουκάκη, ο Μ. Σπανός απείλησε με κεφαλιά όμως ο Διάκουλας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ
27’: Ο Αστέρας έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Δεληγιάννη ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά γλίστρησε και έτσι δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
39’: Σουτ του Κούτολο πάνω στην κίνηση, με τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά να βγαίνει άουτ.
48’:Κεφαλιά του Ρενάτο διώχνει σε κόρνερ ο Διάκουλας
51’: σέντρα Μουσακίνια στην περιοχή, ο Σκιλλαράκης σούταρε από καλό σημείο αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ
62’: 1-0! Ο Μυλωνάς έκανε σέντρα, ο Σκούμπρος πλάσαρε η μπάλα κόντραρε και ο Δεληγιάννης με νέο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα
70’: ο Σκούμπρος σέντραρε, ο Μουσακίνιας σούταρε από θέση τετ-α-τετ όμως απέκρουσε ο Μαργαρίτης
74’: 2-0! Ο Μουσακίνιας με εκπληκτικό σουτ με πολλά φάλτσα από τη γωνία της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Σκούμπρος, Σκυλλαράκης, Δεληγιάννης και Μουσακίνιας. Άρεσαν από τον Ποσειδώνα οι Κούτολο και Νασσόπουλος.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Φραγκιαδάκη και η εποπτεία του α’ «βοηθού» Στεφανάκη. Λάθη έκανε ο έτερος «βοηθός» Κόλλιας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Λαγοπάντης, Κιλασιν, Κυργιακάκης, Κουρμαδιάς (60’ Παπαδόπουλος), Μυλωνάς, Μουσακίνιας (77’ Χατζηκώστας), Σκυλλαράκης (84’ Φωτάρας), Δεληγιάννης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Ρενάτο, Κούτολο, Σπανός Γ, Χατζημανώλης, Νασσόπουλος, Καουκάκης (7’ Χριστοδούλου), Τσιαδέλης, Μαντινάος, Σπανός Μ, Σταυριανός (80’ Χαλκιάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments