Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νίκη βάλσαμο

Νίκη βάλσαμο

0
diagoras_pierikos
Dodekanisos
Στις νίκες επέστρεψε σήμερα (Σαββάτο) ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε με 3 – 0 του Πιερικού στο Δημοτικό Στάδιο και πρόσθεσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Η νίκη των γηπεδούχων κρίνεται απόλυτα δίκαιη, διότι ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού από τον αντίπαλο τους ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα τέρματα. Ο Πιερικός αντέδρασε στο πρώτο ημίχρονο μετά το γρήγορο τέρμα που δέχθηκε (μόλις στο 3») και δημιούργησε δυο πολύ καλές φάσεις χωρίς όμως να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στην επανάληψη, όταν ο Διαγόρας έκανε το 2 – 0, τα πάντα τελείωσαν εκεί. Στο 3’ ο Αγκιρίμπα με δυναμική κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0 και στο 56’ ο Ταραχούλσκι με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 2 – 0. Η μπάλα στη φάση αυτή,  χτύπησε πρώτα και στο κάθετο δοκάρι. Στο 86’ ο Γκούντμαν με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία της κ. Μήτση (Απτόσογλου, Αθανασόπουλος). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ζλάτκοβιτς, Ρέγες και Γουμάγιας.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ταμπάσης, Χατζόπουλος (87’ Καρπαθάκης), Σαλαμστράκης (67’ Γκούντμαν), Ρέγες (58’ Φράγκος), Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς, Γεωργίου, Αγκρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος
ΠΙΕΡΙΚΟΣ:
Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιατζιτζόγλου, Τασίδης. Πέτρου, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Μιλόσκοβιτς (78’ Λαζαρίδης), Πέντα, Λόπεζ (58’ Κολτσίδας), Κωνσταντινίδης (26’ λ.τ. Σεχολάρι)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments