Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη βάλσαμο για τον ΑΕΡΑ!

Νίκη βάλσαμο για τον ΑΕΡΑ!

0
12
Dodekanisos

Νίκη βάλσαμο την κατάλληλη χρονική στιγμή πέτυχε ο ΑΕΡΑ. Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό του στο κύπελλο, επανήλθε στις επιτυχίες επικρατώντας στο γήπεδο του των Ιπποτών με 1 – 0. Πάντως οι γηπεδούχοι καρδιοχτύπησαν καθώς λίγο μετά το γκολ που πέτυχαν οι Ιππότες είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας Γιώργος Τύρελης, έδειξε μεγάλη ψυχραιμία και κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Στο 27’ από κόρνερ του Νικολή, ο Τσαγγάρης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Στο 45’ ο Αλιάϊ έκανε τη σέντρα και ο Αγγελάκης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.
Στην επανάληψη, ο ΑΕΡΑ έδειξε καλύτερος και πιο δραστήριος από τον αντίπαλο του χωρίς πάντως να έχει τις ευκαιρίες. Κατάφερε στο 72’ να ανοίξει το σκορ και να πάρει έτσι το πολύτιμο «τρίποντο». Μετά από κόρνερ του Νικολή και πρώτη κεφαλιά του Κόνταρη, η μπάλα στρώθηκε στον Ανδρεόπουλο που με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.
Δυο λεπτά αργότερα (στο 74’) οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Αλιάϊ με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Κενενούνη. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο παθών αλλά ο Τύρελης πραγματοποίησε μια πολύ καλή απόκρουση και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κόλλιας (Λάζος, Σταμάτης Γιακουμάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Τύρελης, Καραγιάννης (18’ λ.τ. Βασιλείου), Κενενούνης, Θεοδοσίου, (55’ Κόνταρης), Ζωάννου, Τσομάνι, Ανδρεόπουλος, Καπάκας (90’ Παπασωτηρίου), Τριχιάς, Τσαγκάρης, Νικολής
ΙΠΠΟΤΕΣ: Σκυλλάς, Αγγελάκης, Σώτα, Κωνσταντίνου, Έλληνας, Καρπαθάκης (83’ Αλαφάκης), Φιάμπολης (18’ Τριπολίτης), Ταφάνι, Καραμπάτζος (65’ Μαρίνος), Αλιάϊ, Ντούσκο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments