Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο!

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο!

0
xalki aris2
Dodekanisos

Έχοντας καθολική υπεροχή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης Αρχαγγέλου που έχανε με 1 – 0 κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να πανηγυρίσει τελικά τη νίκη με 3 – 1. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο πρώτο ημίχρονο η οποία ήταν όμως ανούσια. Στο ίδιο διάστημα, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε άρδην, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους.
Στο 32’ ο Τσαλώλης με προβολή από κοντά έκανε το 0 – 1.
Ο Άρης ισοφάρισε στο 53’ με σουτ του Μπαϊρακτάρη μέσα από την περιοχή (1 – 1). Ο ίδιος παίκτης στο 56’ με προβολή (μετά από κόρνερ του Χατζησάββα) έκανε το 2 – 1 και το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο Γκίκας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 79’. Η μπάλα καρφώθηκε στο «παραθυράκι» της εστίας του Σαββιδάκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 50’, ο Κοντόγιαννος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Κασιώτης, Στεφανάκης). Στο 80’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δράκος γιατί μάλλον θα είπε κάτι στον «βοηθό». Ο ίδιος πάντως ο ποδοσφαιριστής έδειχνε να μην συμφωνεί καθόλου με την απόφαση του διαιτητή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Κρομμύδας, Σταμούλης, Πελέκης, Ζαρκαδούλας, Κοντόγιαννος, Γκίκας (85’ Κολιάδης), Χατζησάββας, Μάλλιος, Κολιοκώστας (46’ Λαμπριανός), Μπαϊρακτάρης
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Φελεσάκης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Λορέντζος, Μπιλιάς (42’ λ.τ. Χατζηκωνσταντής), Παπακωνσταντής Κ. (77’ Παπακωνσταντής Στ.), Τσαλώλης, Δράκος, Κώτσος, Καρίκης Γ. του Δ. (64΄ Κούρος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments