Αρχική Προγνωστικά Κοντός ψαλμός με …δόση αλληλούια!

Κοντός ψαλμός με …δόση αλληλούια!

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Με θρησκευτική ευλάβεια και πίστη (κλεμμένο από τον Άγγελο) μπαίνουμε δυνατά στο σημερινό ωραιότατο κουπόνι ημέρας που προσφέρει ευκαιρίες αρκεί να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού πως ακολουθούν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για αρκετούς συλλόγους. Στα δικά μας τώρα χθες κάναμε απλά συντήρηση με 2/4 ,διατηρώντας το ποσοστό μας στο 58% και με σωστές επαληθεύσεις 154/266.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΥ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ κωδ.185
Σκληροτράχηλη, σοβαρή και πειθαρχημένη η γηπεδούχος συνεχίζει ακάθεκτη με σερί αξιοζήλευτο στην κατηγορία. Σε αντίθετη πορεία ,ειδικά στα εκτός η φιλοξενούμενη. Επειδή όμως αυτές οι αποδόσεις υπέρ της γηπεδούχου -παραείναι- υπερεκτιμημένες κάτι δεν μου κάθετε καλά. Θα στηρίξω τον άσσο ( 1 ) 2,25 καλύπτοντας το ματσάκι και με ( Χ ) 3,25.

ΕΞΕΤΕΡ – ΛΟΥΤΟΝ κωδ.191
Εξαιρετικό στατιστικό που δεν το προσπερνάς Για την γηπεδούχο Έξετερ. Έχει συνολικά 12/15 ( 2-3goal ) 1,750 που είναι η αρχική μας επιλογή εδώ και μετά κλείνουμε προς τα δεξιά με την φορμαρισμένη πρωτοπόρο Λούτον ( 2 ) 2,20.

ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ κωδ.226
Ρεβάνς ηθικού αναζητάει μέσω του πρωταθλήματος για τον αποκλεισμό της στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Υποδέχεται την αδύναμη (στα εκτός της) Πάρτικ Θιστλ, παίρνει το τρίποντο σχετικά εύκολα και παραμένει ψηλά στο γκρουπ των πρωτοπόρων. ( 1 ) 1,75 και ( 1/1 ) 2,65

ΕΜΠΟΛΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ κωδ.247
Είναι μέσα στο γκρουπ των ομάδων που έχουν Ευρωπαϊκό ματς μεσοβδόμαδα (εντός με Ολυμπιακό). Θα φροντίσουν να πάρουν το τρίποντο χωρίς να έχουν απώλειες «έμψυχου υλικού» αλλά και βαθμολογικές. Προκειμένου να το πετύχει αυτό θα πρέπει να μην δεχθεί τέρμα στα μετόπισθεν. Βασικό ποντάρισμα λοιπόν το ( Ngoal ) 1,65 και φυσικά το ( 2/2 ) 1.95.

ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ- ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ κωδ.249
Η Τράμπζονσπορ δεν πάει καλά τελευταία στο πρωτάθλημα και μοιάζει απίθανο να κτυπήσει αυτήν την Ακίσασπορ στην έδρα της. Έχει και το ταξίδι στο Βέλγιο με την Λόκερεν για το Γιουρόπα Λιγκ όπου θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί για να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στον θεσμό. Σε 2η μοίρα το πρωτάθλημα για αυτήν και Δυνατός άσσος ( 1 ) 2,20 με αξία εδώ. Επίσης το ( 2-3goal ) 1,80 παίζει δυνατά.

ΠΟΡΤΟ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕ’Ι’ΡΑ κωδ.282
Με συντήρηση δυνάμεων και στόχο την αναμέτρηση που θα ακολουθήσει στο ευρωπα’ι’κό της ραντεβού θα υποδεχθεί στην έδρα της, την Νάσιοναλ Μαδέ’ι’ρα. Εδώ με ρίσκο τα αγαπημένα σκοράκια της Πόρτο. ( 2-1 ) 7,00 και ( 3-1 ) 8,50. Το ( G/G ) 1,75 έχει επίσης θέση.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments