Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη του Αστέρα, «φωνές» για τη διαιτησία

Νίκη του Αστέρα, «φωνές» για τη διαιτησία

2
asteras masaron
Dodekanisos

Άλλη μια εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Αστέρας Μασσάρων ο οποίος επικράτησε με 2 – 1 του Αγίου Λουκά Αφάντου και έμεινε έτσι «ζωντανός» στο «κυνήγι» του πρωτοπόρου Ευκλή Σορωνής. Οι γηπεδούχοι δεν έπιασαν υψηλά ποσοστά απόδοσης όμως μπόρεσαν να έχουν την ουσία και να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο». Αρκετά παράπονα για την διαιτησία έχει τόσο ομάδα του Αφάντου όσο και οι γηπεδούχοι. Οι πρώτοι «φωνάζουν» για το πέναλτι που δόθηκε στον Αστέρα και έγινε το 1 – 0 αλλά και για ένα γκολ που σημείωσε (στο 75’) ο Μακρυδημήτρης και ακυρώθηκε σαν οφσαϊντ. Οι γηπεδούχοι αμφισβητούν την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στο Νικήτα αλλά και το πέναλτι με το οποίο ο Άγιος Λουκάς μείωσε σε 2 – 1. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τις δυο ομάδες να μην είναι ιδιαίτερα απειλητικές. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν λίγο πιο ψηλά και έγιναν πιο επιθετικοί αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να κάνουν δυο τα τέρματα τους και να αποκτήσουν ένα σημαντικό προβάδισμα. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους χάθηκε στο 18’ όταν ο Μουσακίνιας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι.
Στο 25’ μετά από διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή μεταξύ Σωκράτη Κασιώτη και Μουσακίνια, ο διαιτητής «είδε» πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τον Άγιο Λουκά. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μουσακίνιας κάνοντας το 1 – 0.
Στο 73’ και σε ένα σημείο που Άγιος Λουκάς πίεζε για να φθάσει στην ισοφάριση, ο Σκυαλλαράκης με ένα σουτ από καλό σημείο μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0 και έδωσε μεγάλη ανάσα στην ομάδα του. Στο 75’ ο Μακρυδημήρτης που πήρε το …ριμπάουντ μετά από σουτ συμπαίκτη του, πλάσαρε από την μικρή περιοχή και πέτυχε γκολ το οποίο όμως δεν μέτρησε ποτέ διότι ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ. Στο 81’ ο Άγιος Λουκάς κέρδισε πέναλτι όταν ο Κυριαζής ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Κανέλλος διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 1.
Σημειώνεται ότι στο 85’ ο Μπάλλα από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και να φύγει άουτ όμως η φάση ήταν ως μη γενόμενη διότι ο παίκτης του Αγίου Λουκά υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Φραγκίνης (Λάμπρου, Βούλγαρη). Στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νικήτας για αντικανονικό μαρκάρισμα το οποίο πάντως αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μουσακίνιας, Σκυλλαράκης και Μπάρτζος. Και οι υπόλοιποι πάντως δεν υστέρησαν σε απόδοση. Άρεσαν από τους φιλοξενούμενους οι Μιχάλης Κυριαζής, Λ. Καλογήρου και Μακρυδημήτρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας, Σκούμπρος, Μπάρτζος, Κιλασίν, Λεκάκης, Λαγοπάτης, Κουρμαδιάς (90’ Λίλος), Κυριακάκης, Μουσακίνιας (88’ Φωτάρας), Σκυλλαράκης (86’ Χατζηκώστας), Νικήτας
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Σωκράτης Κασιώτης (80’ Χατζαντώνης), Μακρυδημήτρης, Ε. Καλογήρου, Μπρισνόβαλης (70’ Σωκράτης Σπανός), Χρ. Καλογήρου, Μπάλλα, Κυριαζής, Μανέττας (75’ Νικολής), Κανέλλος, Πίτσης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cactus
Cactus
10 years ago

ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΤΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΡΑΓΚΙΝΗΣ

makis
makis
10 years ago

[quote name=”Cactus”]ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΤΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΡΑΓΚΙΝΗΣ[/quote]συγνώμη κύριε Cactus όποτε παίζει ο Φραγκίνης μήπως πρέπει να σε ρωτήσει, χαλάρωσε λίγο