Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το …τρένο που λέγεται Ευκλής!

Το …τρένο που λέγεται Ευκλής!

0
efklis endekada
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Ευκλής Σορωνής κέρδισε στο γήπεδο του Αγίου Σουλά τον Ηρακλή Λάρδου με 3 – 0 και παρέμεινε έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, πίεσαν από το ξεκίνημα τον αντίπαλο τους και δεν τον άφησαν σε καμία περίπτωση να κάνει το παιχνίδι του. Είχαν πολύ καλή απόδοση και έφασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Το σκορ άνοιξε στο 47’ ο Μαριετής με ένα ευθύβολο σουτ σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τρία λεπτά αργότερα (στο 50’), ο Μπερετούλης «άδειασε» τρεις παίκτες και με ένα πολύ ωραίο δυνατό σουτ άφησε …άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το 2 – 0. Στο 80’ ο νεοαποκτηθείς Μαχμουτάϊ έπαιξε θαυμάσια το 1 – 2 με τον Φράγκο και ο πρώτος αφού πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, με ένα πλασέ την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 3.
Καλύτερη απόδοση από τους γηπεδούχους είχαν οι Κούρλιος, Παναγιώτου και Παππάς χωρίς πάντως να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Προσπάθησαν από τον μέτριο στο παιχνίδι αυτό Ηρακλή Λάρδου οι Καμμάς και Παπαιωάννου.
Διαιτητής ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος (Στεφανάκης, Λάζος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος, Σαββάκης, Παπαστεργής, Τσαγγαράκης, Κούρλιος, Παππάς, Φράγκος, Μπερετούλης (78’ Μαχμουτάϊ), Σχοινάκης (25’ λ.τ. Μαριεττής)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης Στέργος, Καμμάς Μιχάλης (77’ Καμμάς Αργύρης), Καλοπήτας, Νικολλί, Παπαιωάννου, Διακοβασιλείου Σταύρος, Καλανδράνης (54’ Νικολής) , Χαρίτος , Μουστάκας (70’ Στέργος Διακοβασιλείου), Ευαγγελίδης Γιάννης, Ευαγγελίδης Στέφανος του Ε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments