Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη του Άρη στο «ρελαντί»

Νίκη του Άρη στο «ρελαντί»

0
Dodekanisos

Ακόμα  μια νίκη με 2-0 πέτυχε ο Άρης με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου αλλά η σκέψη όλων φάνηκε πως ήταν στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής.Οι κιτρινόμαυροι δεν «πάτησαν γκάζι»  στον αγωνιστικό χώρο, αφού πολύ γρήγορα έβαλαν τις βάσεις για την νίκη και στην συνέχεια με τις…μηχανές τους στο «ρελαντί», διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το παιχνίδι, κρατώντας δυνάμεις.

Ο προπονητής  του Άρη, Στάθης Φαρμακίδης προφύλαξε του παίκτες του από την κόπωση και παράλληλα έκανε τις διαπιστώσεις του για την αγωνιστική κατάσταση όσων χρησιμοποιήθηκαν και ιδιαίτερα για τους Ζαρκαδούλα και Πατσιαούρα που επέστρεψαν δυνατοί στην ομάδα. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι Αρειανοί είχαν τον πλήρη έλεγχο, πέτυχαν νωρίς δύο γκολ που τους έδωσε ουσιαστικό προβάδισμα και στο δεύτερο ημίχρονο μείωσαν τον ρυθμό τους παιχνιδιού τους και το πιο βασικό δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Γιάννη Καμπούρη κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Καραγιάννη για να ελπίσουν σε κάτι διαφορετικό.

Σχεδόν με την έναρξη του αγώνα  στο 6΄, ο Κρεκούκιας έκανε το σουτ από καλή θέση αλλά ο Μαυρουδής απέκρουσε με τα πόδια. Στο 7΄ο Κοντόγιαννος με ωραία πάσα έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Μάλλιο που πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε από δεξιά ο Αξιώτης, δεν απομάκρυναν σωστά  οι αμυντικοί του Βατίου και ο Κοντόγιαννος με συρτό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά 1-0. Ο Αξιώτης με ασίστ  βρήκε τον Μάλλιο και εκείνος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέτυχε το 2-0.  Από μπαλιά του Αξιώτη, ο Μπαϊρακτάρης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 71΄ο Αξιώτης εκτέλεσε το φάουλ  έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτησία  Αντωνάς-Σταυρούλιας-Λάζος.

 ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Νικήτας(68΄Γιαννιού), Μάλλιος(46΄Σκυλλαράκης), Αξιώτης, Ζαρκαδούλας, Μπαϊρακτάρης(78΄Σακελλάρης), Γκίκας(46΄Χατζηνικόλας), Κοντόγιαννος, Πατσιαούρας, Κρεκούκιας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Μαυρουδής, Μοσχής(52΄Καραγιάννης), Αδάμου(46΄  Έλληνας), Μερκάι, Ζερβός, Παναγιωτόπουλος, Βασιλειάδης, Πουλλάι, Χότζα(22΄λ.τ. Λαζίδης), Κυριαζής, Ζωάννου(57΄Παπουρδάνος).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments