Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έπεισε απόλυτα ο Ιάλυσος

Έπεισε απόλυτα ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Ένας πολύ καλός Ιάλυσος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Προοδευτική την οποία κέρδισε στο «Οικονομίδειο» με 2 – 0 και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν μια πολύ πειστική εμφάνιση κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο. Όπως φάνηκε, το μυστικό των παικτών του Θανάση Τερζή ήταν το πολύ καλό πρεσάρισμα από τη μεσαία γραμμή και προς την αντίπαλη περιοχή το οποίο δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πάρουν ανάσα και τους …βραχυκύκλωσε.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε σημαντικά με τον Ιάλυσο να μην πιέζει το ίδιο αλλά να κάνει πολύ καλή διαχείριση. Η Προοδευτική δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι  μπορεί να κάνει κάτι (έχασε τη μοναδική της κλασική ευκαιρία στο 84’) και έτσι φυσιολογικά η ομάδα της Ιαλυσού πήρε μια σπουδαία και απόλυτα δίκαιη νίκη.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10’. Ο Κόλα πήρε τη μπάλα στα αριστερά, πάσαρε στον Φαβάλι ο οποίος με ωραία μπαλιά βρήκε σε θέση μέσα δεξιά τον Σταυλά ο οποίος αφού έκανε προσποίηση αποφεύγοντας έναν αντίπαλο, με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1 – 0.
Στο 26’ ο Ιάλυσος σημείωσε το 2 – 0. Ο Σταυλάς εκτέλεσε πλάγιο άουτ, η άμυνα της Προοδευτικής …κοιμήθηκε και η μπάλα έφθασε στον Δελαπόρτα στο ύψος της μικρής περιοχής ο οποίος αν και με πλάτη, γύρισε και σκόραρε με πλασέ.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανθάνο (65’ Βλάχος), Φαβάλι (90’ Αρχοντούλης), Κόλα, Μπεγκελτζής (91’ Σπάρταλης), Δελαπόρτας, Δήμας (46’ Μαντικός)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντικός, Τσαραούσης (53’ Φαμπίνιο), Ξυγκάκης, Ζίζηλας (85’ Ζιβάνοβιτς), Παπανικόλας, Μαρής, Βλάχος (63΄ Χρήστου), Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Ντάλας, Κουϊρουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments