Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας

Νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας

0
Dodekanisos

Μια ακόμα πολύτιμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αστέρας Παστίδας ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του με 1 – 0 του πάντα υπολογίσιμου Ευκλή Σορωνής. Οι γηπεδούχοι έστω και προσωρινά «πάτησαν» και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας και αυτό οπωσδήποτε τους δίνει πολύ καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Ο Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα αλλά από τα μισά και μετά ο Ευκλής ήταν αυτός που ανέλαβε δράση και έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Προς το φινάλε όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Το γκολ αυτό τους έδωσε άλλον αέρα μιας και στην επανάληψη επέβαλλαν τον ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο και έτσι έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι.

Το μοναδικό τέρμα
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, επιτεύχθηκε λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Μετά από σουτ, ο τερματοφύλακας του Ευκλή απόκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Λιαμής με πλασέ πάνω στην κίνηση, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει έτσι το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Καλκαβούρας, Κωτσόπουλος)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Μακαρούνας, Γιαννακόπουλος, Κορκίδας, Καρύδης, Μωϋσάκος (60’ Λεωνίδου), Καλαγρής, Αυγενικού, Λιαμής (66’ Αμπντουλάϊ), Πολυχρόνης (75’ Στάππας), Αλιάϊ, Τομάζος (85’ Κόρα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments