Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νεύρα και αστυνομία στον Αρχάγγελο!

Νεύρα και αστυνομία στον Αρχάγγελο!

0
Dodekanisos

Από ένταση και νεύρα σημαδεύτηκε το παιχνίδι του Άρη Αρχαγγέλου με την ΑΕ Κατταβιάς που έγινε στο γήπεδο του πρώτου και τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0 – 0). Ήταν το 85’ όταν ο διαιτητής απέβαλλε δυο παίκτες του Άρη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και το παιχνίδι να διακοπεί!

Ο διαιτητής αρχικά έδειξε την δεύτερη κίτρινη στον Μάλλιο γιατί από τα νεύρα του χτύπησε τη μπάλα κάτω και δευτερόλεπτα αργότερα έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πομπού ο οποίος κάτι του είπε εκνευρισμένος. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι παίκτες …πήραν καροτσάκι τον διαιτητή ο οποίος μάλιστα δέχθηκε και σπρωξίματα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Μετά από λίγο κατέφθασε στο γήπεδο η αστυνομία και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά αλλά τελείωσε κατά τα φαινόμενα νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο μιας και ο διαιτητής δεν κράτησε την καθυστέρηση που έπρεπε βάση και της διακοπής του αγώνα.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά το τέλος του παιχνιδιού μέσα στα αποδυτήρια όπου χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην εκτραχυνθεί περισσότερο η κατάσταση. Ο διαιτητής κλείστηκε στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα συνέχιζε τη σύνταξη του φύλλου αγώνα το οποίο όπως αντιλαμβάνεται κανείς πλέον παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και ήταν πολύ μέτριο σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια. Ήταν κομμένο και ραμμένο για ισοπαλία θα μπορούσε να πει κάποιος.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Λάζος, Σταυρούλιας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Παρδαλός, Δανάς, Μαγιόγλου, Πομπού, Δημουλάς, Παπαοικονόμου, Θεοδωρή (46’ Δουκίσσης), Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας (11’ λ.τ., Δημητριάδης), Μάλλιος
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Νταϊλάνι, Κιλασίν Κ., Δράμη, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης (75’ Ζαγκότσης), Κούκι, Λόης (82’ Κονόμι), Νασόπουλος (62’ Αυγέρης), Πάππα

Ανταπόκριση και φωτογραφίες: Λουκάς Χρήστος Χατζηνικόλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments