Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλο «διπλό» του Ποσειδώνα

Μεγάλο «διπλό» του Ποσειδώνα

0
Dodekanisos

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και ένα λάθος από το …πουθενά, ο Ποσειδώνας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1 – 0 μέσα στα Κοσκινού απέναντι στον διψασμένο για βαθμούς τοπικό Διγενή.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα από τον αντίπαλο τους και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ήταν και φλύαροι επιθετικά. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ ( 0 – 1), διαχειρίστηκαν στη συνέχεια πολύ καλά την πίεση που δέχθηκαν από τους παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς και έβγαιναν μπροστά με αντεπιθέσεις.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 6’ ο Μικκιού έκανε κάθετη μπαλιά για τον Κώτη ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Διακάκης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο (άουτ).
Στο 8’ από καλή θέση το καλό σουτ του Χουτεσιώτη πέρασε μόλις άουτ.
Στο 24’ ο Τσιαβέλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Διγενή και με πλασέ στην κενή εστία πέτυχε το 0 – 1.
Στο 37’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Γιάννη Σπανού μέσα στην περιοχή μετά από διεκδίκηση της μπάλας με το Νίκα αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 44’ σέντρα του Κετσέ από τα αριστερά, κοντινή κεφαλιά του Διακάκη αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 54’ Αρχοντούλης και Μανώλης Σπανός έπαιξαν άψογα το 1 – 2 και ο πρώτος βγήκε από τα αριστερά μόνος του, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι ((άουτ).
Στο 60’ ο Μικκιού βρήκε μέσα στην περιοχή το Νίκα που ελίχθηκε, έκανε το αδύναμο αριστερό σουτ αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Στο 72’ σέντρα του Ζωάννου από τα δεξιά, κεφαλιά από πολύ καλή θέση του Κώτη αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 88’ σέντρα – σουτ του Τσιπιζίδη από τον άξονα αλλά δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή ο Διακάκης και μπλόκαρε ο Γαλάνης.
Στο 89’ ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή του Αρχοντούλη αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Τσέτσος, Στεφανάκης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού, Κωτης, Γιουλβανίδης, Μαίλης, Χουτεσιώτης, Μικκιού (75’ Χατζηνικόλας), Κετσές (47’ λ.τ. Παντελής Ζωάννου, 84’ Βιλλανούτσι), Νίκας (60’ Κατσαμάκης), Τσιπιζίδης, Διακάκης
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κεσίδης, Ζαρκαδούλας, Τσαγγάρης, Γιάννης Σπανός, Φελλουζής, Μαντινάος, Αρχοντούλης, Αναγνωστόπουλος (88’ Νασσόπουλος), Μανώλης Σπανός (69’ λ.τ. Φασουλέτος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments