Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νίκη – πρόκριση για την Τελχινίδα!

Νίκη – πρόκριση για την Τελχινίδα!

0
diagoras telxinida andres
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη (τη δεύτερη φετινή) που ουσιαστικά της δίνει το δικαίωμα να νιώθει σιγουριά για το ότι θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την δεύτερη φάση, πέτυχε σήμερα η ανδρική ομάδα της Τελχινίδας η οποία επικράτησε με 3 – 1 σετ του Διαγόρα στο κλειστό γυμναστήριο της «τέντας». Μετά το Ροδίων Άθλησις λοιπόν και την Τελχινίδα, όλα δείχνουν ότι η τρίτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης, θα «βγει» από την αναμέτρηση του Κλεάνθη με τον Διαγόρα που θα γίνει μετά τις γιορτές. Στο σημερινό παιχνίδι, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Κώστας Καρπαθάκης «κατέβασε» την ομάδα του με μια μεγάλη καινοτομία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο βασικός πασαδόρος Γιάννης Καρύδας αγωνίστηκε ως ακραίος. Ήταν μια κίνηση όμως που δεν ευδοκίμησε δεδομένου ότι οι αντίπαλοι ήταν πολύ καλοί στο μπλοκ και έτσι δεν «βγήκαν» οι επιθέσεις που ήθελαν οι γηπεδούχοι. Σε γενικές γραμμές, η Τελχινίδα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και έφθασε δίκαια στην κατάκτηση της νίκης. Στα πρώτα δυο σετ είχαν τον έλεγχο και παρά το ότι έκαναν λάθη, η υπεροπλία στο μπλοκ και στην επίθεση τους έδωσε την ευκαιρία να τα κερδίσουν. Στο 3ο σετ, ο Διαγόρας αφυπνίστηκε, μπήκε πολύ δυνατά και αφού εξασφάλισε μια σημαντική διαφορά κατάφερε να το κατακτήσει. Στο τέταρτο σετ όμως η Τελχινίδα θυμήθηκε και πάλι τον καλό της εαυτό και παίζοντας σοβαρά κατάφερε να το κατακτήσει εύκολα.
Τα σετ του αγώνα:
15 – 25 (21’), 22 – 25 (22’), 25 – 19 (25’), 16 – 25 (27’)
Διαιτήτευσαν οι Λ.Λαζαράκης,. Ν. Χταζησταυρίδης και Μ. Μάντζιου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Κ. Καρπαθάκης): Μπόνης Κ., Μεϊντανής Α., Δικαστόπουλος Ι., Καρύδας Ι., Γκλάρας Β., Γεράκης Μ., Μπόλινγκ Πλατής, Δεληγιώργης Γ, Παπαστάμος Αλ., Δεληγιώργης Αλ., Αλεξίου Β.
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Μ. Τσιντομηνάς): Σαρικάς Ι., Ορμενάϊ Γ., Σταυλάς Ρ., Χειμψνέττος Κ., Χατζηγεωργίου Γ., Χαρισίδης Στ., Σίμου Ντ., Γιώτης Δ., Τσιμισίρης Μ., Δροσάκης Στ., Παππάς Γ., Χαριστής Στ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments