Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη μισός τίτλος

Νίκη μισός τίτλος

0
aekos
Dodekanisos
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται από χθες η ΑΕ Κως, η οποία πέρασε νικηφόρα από τη Μαλώνα επικρατώντας του Ηρακλή Λάρδου με 1-0 σε εξ αναβολής αγώνα για την Α1 κατηγορία. Οι «βυσσινί» πήραν το πολύτιμο «τρίποντο» χάρις στο εκπληκτικό τέρμα του Μάμμη, ενώ οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Σταύρου αν και προσπάθησαν έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Το φιλμ του αγώνα:
2′ Σουτ του Μάμμη από τα όρια της περιοχής μπλόκαρε σταθερά ο Κεφάλας.
5′ Λάθος από τον Καραγιαννάκη, έκλεψε την μπάλα ο Πέρος και βρέθηκε απέναντι από τον Τσαραπατσάνη, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕ Κω.
18′ Mακρινή μπαλιά του Φυτά στον Πη που προσπάθησε από πλάγια θέση να “κρεμάσει” τον Κεφάλα με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
31′ Ωραία ατομική ενέργεια από τον Πέρο, το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.
43′ Απέναντι από τον Τσαραπατσάνη ο Οικονομίδης το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.
47′ Κάθετη του Φυτά στον Δουλγεράκη, το σουτ του από πλεονεκτική θέση πέρασε ψηλά άουτ.
57′ Ο Φυτάς έστρωσε με το στήθος στον Μάμμη που με σουτ φωτοβολίδα από τα 40 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα για το 0-1.
84′ Λάθος διώξιμο από τους αμυντικούς της ΑΕ Κω το σουτ του Πέρου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία των Κατσιδώνη, Παπαγιαννίδη, Μάγγου.
Ηρακλής Λάρδου: Κεφάλας, Παπαιωάννου, Διακολούκας (63′ Χαρίτος Β.), Διακοβασιλείου, Ταγκάεφ, Καφαλάς (69′ Κολιάδης), Πέρος, Ευαγγελίδης Ι., Χαρίτος ( 26 λ.τ. Ευαγγελίδης Σ.), Κακλαμάνος, Οικονομίδης
ΑΕ Κως:Τσαραπατσάνης, Δραμουντανής (76′ λ.τ. Νυστάζος), Δουλγεράκης (63′ Ελευθεριάδης), Μαριάς, Καραγιαννάκης, Καρακιόζης (59′ Μαργαρίτης), Φυτάς, Φορτσέτι, Μάμμης, Πης, Ζαμάγιας
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments