Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τον «γκρέμισε»…

Τον «γκρέμισε»…

0
5
Dodekanisos
Μεγάλη νίκη που δίνει νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε σήμερα (Τετάρτη) ο Κλεάνθης. Η ομάδα του Παραδεισίου επικράτησε με 2 – 0 στο γήπεδο της του ΑΟ Δικαίου σε εξ’ αναβολής αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας. Μετά από αυτή την ήττα η ομάδα του Μανώλη Γουλόπουλου, «γκρεμίστηκε» από την κορυφή της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται πλέον η Αθλητική Ένωση της Κω. Ο ΑΟ Δικαίου τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες αφού Γούλας και Πανόπουλος είδαν την δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Τσοπανάκη για διαμαρτυρία.
Το φιλμ του αγώνα:
4′ Τετ α τετ με τον Λουτριώτη, ο Πάττας το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΟ Δικαίου.
11′ Μακρινό σουτ του Μασάδο, εκπληκτική απόκρουση από τον Σαββιδάκη.
15′ Κάθετη του Καλημέρη στον Πάττα που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λουτριώτη για το 1-0.
29′ Παράλληλη σέντρα απ’τον Φονσέκα ο Σαββιδάκης προλαβαίνει την προβολή του Σκαλέρη και διώχνει σε κόρνερ.(Διαμαρτύρεται για πέναλτι ο ΑΟ Δικαίου).
57′ Ωραίο ένα-δύο ανάμεσα σε Χατζηφούντα και Σκαλέρη το σουτ του τελευταίου απέκρουσε ο Σαββιδάκης.
75′ Ωραία ενέργεια του Καλημέρη που έδωσε την παράλληλη πάσα στον Αμπελά αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Λουτριώτης.
86′ Εκτέλεση φάουλ από τον Φονσέκα μπλόκαρε σταθερά ο Σαββιδάκης.
87′ Τετ α τετ με τον Σαββιδάκη ο Χατζηφούντας, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και στην επαναφορά το ψαλιδάκι του Μποιλή Μ. πέρασε άουτ.
90′ Εκπληκτική ενέργεια του Καλημέρη που πέρασε τρεις παίκτες, έδωσε στον Πάττα ο οποίος αφού πέρασε και τον Λουτριώτη έκανε εύκολα το 2-0.
Παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τσοπανάκη έχει ο ΑΟ Δικαίου (Μίαρης, Γιακουμάκης).
Κλεάνθης: Σαββιδάκης, Καρίκης, Καρακώστας, Σπάρταλης (71′ Τσιγκρίλας), Χατζηθεοδωράκης (84′ Αναστασάκης), Καλημέρης, Αμπελάς (85′ Νικολάου), Πάττας, Πάπα, Παπακωνσταντίνου, Σάββενας
ΑΟ Δικαίου: Λουτριώτης, Μουνούχος (85′ Παπασεβαστός), Γούλας, Πανόπουλος, Μποιλής Μ., Μυλωνάς, Μασάδο (50′ λ.τ. Χατζηφούντας), Φονσέκα, Μποιλής Ζ., Σκαλέρης, Δρόσος (65′ Xατζηβασίλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments