Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη μετά από δυο μήνες!

Νίκη μετά από δυο μήνες!

1
doksa aris
Dodekanisos

Στις νίκες μετά από πολύ καιρό επανήλθε η Δόξα Ψίνθου η οποία επικράτησε στο γήπεδο της του Κολοσσού Κάστρου με το ευρύ 4 – 0. Οι «βυσσινί» είχαν να κερδίσουν από τις 7 Νοεμβρίου (0 – 2 την ΑΕ Λέρου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής) και ήθελαν το «τρίποντο» για να τονώσουν την ψυχολογία τους και να πάρουν και μια σημαντική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν να φθάσουν δίκαια στην κατάκτηση των βαθμών.
Στο 23’ ο Μιχάλης Λυριστής έκανε το 1 – 0 και στο 33’ ο Μιχάλης Πλύγκος πέτυχε το 2 – 0. Με πέναλτι του Μιχάλη Λυριστή στο 39’ έγινε το 3 – 0 και το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε ο Παπανικολάου στο 78’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Γιαννουκάς (Σπάρταλης, Καραγιάννης). Στο 75’ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώτας και αποβλήθηκε.
ΔΟΞΑ: Τόππος, Μιχάλης Στελλάς, Μπαρμπαντώνης, Κατσιδώνης (80’ Χατζηνικόλας), Χρήστος Ορφανός, Δημήτρης Ορφανός, Βασίλης Ορφανός, Μιχάλης Λυριστής, Παπανικολάου, Πλύγκος (85’ Παύλος Στελλάς), Οχτάρας (75’ Καβουκλής)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Παπαβεργής, Θεοδώρου, Μελισσάς (82’ Ρούφας), Αλαχούζος, Καστανίδης (55’ Καστρουνής), Κωνσταντινίδης, Γιώτας, Τσαλίκης, Πάττας, Κώστας, Περαντινός (35’ Σεβδαλής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cisse
cisse
9 years ago

to score plasmatiko itan…!!!!