Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» και στο Βάτι !

«Καθάρισε» και στο Βάτι !

0
kleanthis vati
Dodekanisos

Σημαντική νίκη με σκορ 2 – 0 μέσα στο Βάτι σε βάρος του τοπικού Διαγόρα πέτυχε ο Κλεάνθης (στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 2 – 1) και έφθασε έτσι τους 21 βαθμούς. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Παραδεισίου είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες (η μια από αυτές σε κενή εστία) με βάση τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ. Τελικά, ο Κλεάνθης πέτυχε γκολ λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης) και πήγε έτσι στα αποδυτήρια με την ψυχολογία υπέρ του. Στις αρχές της επανάληψης κατάφερε να σημειώσει ακόμα ένα, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι και κάνοντας από εκεί και πέρα απλά διαχείριση.
Στο 39’ ο Σιέχ έκανε σέντρα σουτ και ο Δράκος από κοντά με πλασέ έκανε το 0 – 1.
Στο 55’ ο Δράκος μπήκε στην περιοχή,. Πάσαρε στον Μοσκιού ο οποίος από κοντά έκανε το 0 – 2
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Αναστασάς, Μοσχής (78’ Γεωργαλλής), Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Ζωάννου Γιάννης, Ζωάννου Μιχάλης, Ντόστι (72’ Καψαλάκης), Γιαννακόπουλος, Λαζίδης (55’ Καμπούρης), Παπουρδάνος, Ξύπας
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέτος, Καρίκης, Σιέχ, Γρηγοριάδης, Καλημέρης, Γιαννίκος, Σκόρπος, Πλαγγέντης Γιώργος, Πλαγγέντης Λευτέρης (70’ Παπακωνσταντίνου), Μοσκιού (60’ Ατσικνούδας), Δράκος (85’ Θάνος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments