Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΣ Ασκληπειού

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΣ Ασκληπειού

0
pas iraklis
Dodekanisos

Μετά από ένα μέτριο θέαμα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Ασκληπειού κατάφερε να πετύχει ακόμα μια νίκη αυτή την φορά σε βάρος του Ηρακλή Μ. με σκορ 2-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με αναγνωριστικές κινήσεις των ομάδων και στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να έχουν περισσότερο την κατοχή της μπάλας και τους γηπεδούχους να ελέγχουν τους χώρους χωρίς ωστόσο κανένας από τους δύο αντιπάλους να μπορεί να απειλήσει σοβαρά για το γκολ, αφού τα λάθη και από τις δύο πλευρές ήταν αρκετά. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι Μαριτσενοί πήραν κεφάλι στο σκορ από ένα γκολ “δώρο”, που προήλθε από την προβολή του Πιτσουρδάκη, ο οποίος στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 0-1. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν καθώς το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό μετά το 1-1 που πέτυχαν οι γηπεδούχοι. Στο χρονικό διάστημα που απέμενε μέχρι την λήξη του αγώνα, οι αντίπαλοι στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Όμως οι γηπεδούχοι μίλησαν στο τέλος και πήραν την σπουδαία νίκη με 2-1. Το 1-1 έγινε στο 62΄ όταν ο Γαϊτάνος είδε εκτός θέσης τον Σαββιδάκη και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ από τα σπάνια που βλέπουμε στα γήπεδα!! Στο 82΄ από την μπαλιά του Γαϊτάνου, ο Ταγκάεφ απέφυγε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία με σουτ έδωσε την νίκη στην ομάδα του.
Διαιτησία: Μίαρης-Κασιώτης-Μπερδεμπές
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Χατζηπέτρος, Μάκρας, Πιτσουρδάκης, Μελισσάς, Γιώτας, Ταγκάεφ, Γαϊτάνος, Μαλάμης, Καψαλάκης(86΄Μελισσόπουλος), Αγγελής, Ματσάγκος(15΄ λ.τ. Πεταλάς).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Σαββιδάκης Γ., Ππακωνσταντής Κ., Λορέντζος Θ., Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Μπιγκό, Χατζηκωντσαντής Ελ.(60΄Λερογιάννης), Μπιλιάς, Χειμωνέττος(70΄Μακρής), Καρίκης, Κούρος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments