Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έμεινε στην κορυφή ο Κλεόβουλος

Έμεινε στην κορυφή ο Κλεόβουλος

0
kleovoulos parataksi
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας και τα δυο του τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ο Κλεόβουλος Λίνδου επικράτησε με 2 – 0 του Κολοσσού Κάστρου και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου μαζί με τον Φοίβο Κρεμαστής και τον Α΄ρη Αρχαγγέλου. Οι παίκτες του Βασίλη Καραγιάννη μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι από τα πρώτο κιόλας ημίχρονο κάτι το οποίο το κατάφεραν. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάτι. Στο 7’ ο Γεωργαλλής από θέση τετ α τετ δεν αστόχησε κάνοντας το 1 – 0 και στο 40’ ο Μαθιός με απευθείας εκτέλεση φάουλ «είδε» δίχτυα» για ένα ακόμα παιχνίδι κάνοντας το 2 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ράδος (Γιακουμάκης, Στεργαλλάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Καραγιάννης, Γ. Συμεωνίδης, Διάκουλας, Αρχοντούλης, Μ. Συμεωνίδης, Πατσιαούρας, Σακκάς, Αθανασίου (75’ Αγγελιδάκης), Χατζημανώλης, Μαθιός, Γεωργαλλής
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ: Καστανάκης, Πόγιας (44’ Μάργαρης), Έλληνας, Διακαναστάσης, Βαρέλης, Χατζησάββας, Κοσμάς, Αλαφάκης, Σαββίδης, Φασάκης (76’ Ρούφας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments