Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη γοήτρου για τον Ηρακλή

Νίκη γοήτρου για τον Ηρακλή

0
9
Dodekanisos

Νίκη γοήτρου στο φινάλε των play off πέτυχε ο Ηρακλής Λάρδου ο οποίος επικράτησε της ΑΕ Κατταβιάς με 3 – 1 και έτσι τερμάτισε με θετικό πρόσημο στην «ειδική βαθμολογία» (2 βαθμούς). Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αρκετούς παίκτες οι οποίοι δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα. Στο 5’ με σουτ του Φάκκα, στο 20’ με κεφαλιά του Γιάννη Ευαγγελίδη και στο 30’ με πλασέ του ίδιου. Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 65’ με προβολή του Ράδου.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Φάκκας, Κοντός και Μουστάκας ενώ από την Κατταβιά οι Ράδος, Καβάζης και Κουμπιάδης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταυρούλιας με βοηθούς τους Στεργαλλά και Λατσό.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μουστάκας, Καμμάς Μιχ. (65’ Μπούκουρας), Καμμάς Αργ., Καφάλας, Καλοπήτας, Παπαϊωάννου (75’ Καντιμοίρης Στέργος), Κοντός, Καλανδράνης, Φάκκας, Ευαγγελόπουλος, Ευαγγελίδης Ι. (75’ Καντιμοίρης Σταύρος)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμου, Κουμπιάδης, Καβάζης, Γεωργίου, Γκιόζι, Ράδος, Αντέμης, Τσακμακίδης, Μερκούρης, Χρυσόμαλλος (60’ Χρυσόπουλος), Παντελίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments