Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Διγενής (εφηβικό) πέντε αστέρων! (pics)

Διγενής (εφηβικό) πέντε αστέρων! (pics)

0
4
Dodekanisos

Ο Διγενής ήταν ο νικητής της εξ’ αναβολής (10 η αγωνιστική) αναμέτρησης με τον Αστέρα Παστίδας στο πλαίσιο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Η ομάδα του Κοσκινού επικράτησε στο γήπεδο της με το ευρύ 5 – 0. Στην αρχή το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να κυκλοφορούν σωστά τη μπάλα. Στο 11΄ ο ρυθμός έπεσε αλλά μετά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιέζουν περισσότερο. Όμως στο 25’ο Διγενής ήταν αυτός που προηγήθηκε με πέναλτι. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και σημείωσαν ένα ακόμη τέρμα. Το δεύτερο ημίχρονο, άνηκε ολοκληρωτικά στο Διγενή που πέτυχε άλλα τρία γκολ. Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου και έτσι το 5-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
Φάσεις και γκολ
1ο ημίχρονο: Την πρώτη φάση του παιχνιδιού δημιούργησε ο Αστέρας (στο 2’) με σέντρα του Παυλίδη όμως ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να βρει τον επιθυμητό στόχο. Ένα λεπτό αργότερα (3’) ο Ευαγγέλου έκανε χλιαρό σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Στο 25’ ο Παγκράτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Μαργαρίτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Διγενή (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με δύο σουτ του Σιδηρόπουλου (στο 30’ και 32’) αλλά πέρασαν άουτ. Το 2-0 για την ομάδα του έκανε ο Παγκράτης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι στο 40’.
2ο ημίχρονο: Στο 48’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκάτι, ο Παγκράτης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματά του για το 3-0. Ο ίδιος παίκτης, στο 58’, επιχείρησε σουτ (άουτ). Στο 76’ ο Παγκράτης σούταρε και μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 4-0. Το τελικό 5-0 έκανε ο Λάμπρου βάζοντας ένα εκπληκτικό γκολ στο 79’.
Από τον Διγενή καλύτερος ήταν ο Παγκράτης ο οποίος όχι μόνο κέρδισε το πέναλτι αλλά πέτυχε και χατ-τρικ. Από τον Αστέρα ξεχώρισαν οι Σιδηρόπουλος και Κονόμη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Διακοφιλιππής (Κόκκαλης, Λατσός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσουρούτης, Γκάτι, Σκούρας, Καλλιώρης, Κυπριώτης, Αναγνώστου, Παγκράτης, Ευαγγέλου, Δοντάς, Λάμπρου, Μονέ. Έπαιξαν και οι: Νικηταράς, Μανούσος, Παπαθανασίου
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Παπαμιχαήλ, Αλαβάνος, Φιακέττι, Αυγενικού Στ, Αυγενικού Θ, Κωστάκης, Παππάς, Παυλίδης, Λιαμής, Κονόμη, Σιδηρόπουλος. Έπαιξαν και οι: Κουφού, Προβαττάς Δ, Παπαμιχαήλ, Σπανός

Παρασκευή Ματθαίου
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/digenis_asteras_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments