Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη για την Ομόνοια

Νίκη για την Ομόνοια

0
omonoia
Dodekanisos

Καλύτερη η Ομόνοια στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, κέρδισε τον Ροδιακό στο Γεννάδι με 3 – 1 και πήρε άλλους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους πάντως να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη και μετά το 2 – 0 να χάνουν δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Χρυσοχόο.
Μόλις στο 7’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σ. Σ. Πιζήμολα και σύγχυση στα αντίπαλα καρέ, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Κελεπέρα και κατέλεξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 0.
Στο 35’ ο Κλημαντής με σουτ πέτυχε το 2 – 0 και στο 65’ ο Βενετσάνος με σουτ από πλάγια θέση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 78’ ο Πουλλής με ευθύβολο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε Στέργος Γιακουμάκης (Ροδίτης, Λατσός) από τον οποίο έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι. Θεωρούν ότι στη φάση του πρώτου γκολ δεν τηρήθηκε το fair play καθώς ο Κελεπέρας ήταν πεσμένος και ζητούν επιθετικό φάουλ στο τρίτο τέρμα της Ομόνοιας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΜΟΝΟΙΑ: Νικήτας Γ., Ζερβός Σ., Χατζηκώστας Κ. (33’ Κλημαντής), Μπαϊράμης Σ. Πιζήμολας Σ., Χατζηκώστας Μ., Μπαϊράμης Σ., Κρητικός Μ. (71’ Μανιάς), Πιζήμολας Σ., Κουνουπιώτης (63’ Βενετσάνος), Ανανιάδης
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Νομικός, Τσιμπιδάκης, Κελεπέρας, Τσακίρης, Τρίκας, Ζαμαντάκης, Κολοβός (46’ Τσιτσιπάς), Κλάψης (86’ Παππαδιός), Αντωνιάδης (75’ Πουλλής), Χρυσοχόος, Γεωργαλλής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments