Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Εθνικός είχε την ουσία

Ο Εθνικός είχε την ουσία

1
ethnikos arxipolis
Dodekanisos

Δύσκολη νίκη με σκορ 1 – 0 μέσα στη Λίνδο σε βάρος της Θύελλας Πυλώνας πέτυχε σήμερα ο Εθνικός. Η ομάδα της Αρχίπολης τα βρήκε πάντως σκούρα απέναντι στην φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Θύελλα η οποία δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και με λίγη παραπάνω προσοχή θα μπορούσε να είχε σκοράρει ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο Εθνικός στάθηκε πιο τυχερός και άνοιξε το σκορ στο 35’ μετά από ωραία προσπάθεια και πλασέ του Στεργιόπουλου (0 – 1), ενώ στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά και επέβαλλε αυτός τον ρυθμό του. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Θύελλα …θυμήθηκε το καλό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου και δημιούργησε ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Κατσούλη αλλά σε καμία από αυτές δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι το παιχνίδι τελείωσε 0 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Τσιγάρας, Γεωργάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΘΥΕΛΛΑ: Ρεκούνας, Γιαννούρης (87’ Γκανιάτσας), Κουφός, Τραχανάς, Χαμιτάι, Βασιλάκης, Ζόλταν, Χατζημανώλης (85’ Φαντενός), Μπολομπάνι (70’ Προβιάς), Αϊβάζης, Κατσούλης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Τσακίρης Στ., Παπανθίμου, Πάλλας, Λυριστής, Μπαϊρακτάρης, Διακίδης (35’ λ.τ. Δημητριάδης), Μπεγκάσι (87’ Τσακίρης Γ.), Στεργιόπουλος, Μαρκόπουλος, Γιώργου (80’ Γιαννιού)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KOSTAS
KOSTAS
10 years ago

se allo gipedo tha isoun esi…