Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Νερό με το σταγονόμετρο σε Απολακκιά και Κοσκινού

Νερό με το σταγονόμετρο σε Απολακκιά και Κοσκινού

0
Dodekanisos

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Απολακκιάς Στάθης Διαμαντής  κι οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση μετά την δολιοφθορά που προκλήθηκε σε βάνα του δικτύου Σιαννών, με αποτέλεσμα να στραγγίξουν οι βρύσες τους από νερό.

Η περιοχή της Απολακκιάς υδροδοτείτο από την κοινότητα Σιαννών ύστερα από την μεταξύ τους συνεννόηση και συναίνεση.

Ωστόσο, άγνωστοι έσπασαν την βάνα παροχής του νερού κι η Απολακκιά αδυνατεί πλέον να προμηθευτεί νερό από Σιάννα κι ο πρόεδρος κ. Στάθης Διαμαντής είναι στην κυριολεξία απελπισμένος.

Κάποιοι ανεγκέφαλοι είτε για πλάκα, είτε για να σταματήσουν την τροφοδοσία του νερού για δικούς τους λόγους ή ακόμα απλά και μόνο να προκαλέσουν ζημιά στη Δημοτική Αρχή, καταδικάζουν μια ολόκληρη κοινότητα, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Αγαπητός Πάλλας.

Λόγω βλάβης στην περιοχή του Ασγούρου κι άλλη μια κοινότητα, το χωριό Κοσκινού, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με το νερό εδώ και κάποιες ημέρες.

Παρότι η ΔΕΥΑΡ καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να διορθώσει τη βλάβη και να αποκατασταθεί η ροή του νερού, ο πρόεδρος της κοινότητας κ.Νίκος Μανωλάγκας κι οι κάτοικοι, νοιώθουνι ότι τους κοροϊδεύουν και το νερό το στέλνουν αλλού  για αυτό και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκλεισαν χθες το Κοινοτικό Κατάστημα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments