Νέος αγώνας αντοχής

0
podilasia antoxi

Διασυλλογικό αγώνα δρόμου ατομικής χρονομέτρησης διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουνίου ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος». Ο αγώνας για μια ακόμα φορά θα πραγματοποιηθεί στο άλσος του Αγίου Σουλά και οι αθλητές θα κινηθούν προς την διασταύρωση Σορωνής – Καλαβαρδών και θα επιστρέψουν. Οι κατηγορίες Παίδων και πάνω θα συνεχίσουν προς την Διμυλιά. Οι κατηγορίες που θα ισχύσουν είναι:
ΜΙΝΙ μικρά: 1,5 χμ.
ΜΙΝΙ μεγάλα: 4,0χμ.
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: 7,2 χμ.
ΠΑΙΔΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ -ΝΕΑΝΙΔΩΝ:14 χμ.
ΕΦΗΒΩΝ – ΑΝΔΡΩΝ : 25 χμ.
Η προκήρυξη μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. Ο οργανωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει τις Ομάδες (ή τους αθλητές), που επιθυμεί να συμμετάσχουν στον αγώνα (Άρθρο 1.2.048). Οι Ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν την φόρμα συμμετοχής, συμπληρωμένη καθώς και το όνομα του Αρχηγού της ομάδας.
Ο ποδηλατικός όμιλος Π.Ο.Ρ «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιoδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού , οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στο FAX του Ροδήλιου 2241068155 και στο email info@rodilios.gr αυστηρά μέχρι την Τετάρτη 18η Ιουνίου 2014 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : Παρασκευή 20/06/2014 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο Πλάζα. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.
Η σειρά εκκίνησης θα ανακοινωθεί 1 ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων στην γραμματεία.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.
ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα Στις μικρές κατηγορίες θα δοθούν δίπλωμα στον 4ο, 5ο, 6ο.

Όλες οι απονομές θα γίνουν στο ΚΙΟΣΚΙ δίπλα στα γήπεδα του Τένις του Αγίου Σουλά μετά την λήξη των αγώνων.
Αγωνόδικος Επιτροπή θα ανακοινωθεί