Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Νέοι …πέντε αστέρων

Νέοι …πέντε αστέρων

1
diagoras_thrasivoulos_neoi
Dodekanisos
Άνετη νίκη με σκορ 5 – 0 επί του Θρασύβουλου πέτυχε στο γήπεδο Κοσκινού η ομάδα νέων του Διαγόρα προσθέτοντας έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Οι «κυανέρυθροι» ήταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Απλώς στο πρώτο μέρος δεν έβρισκαν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία ενώ στην επανάληψη βρήκαν τον τρόπο να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Το εντυπωσιακό είναι ότι πέτυχαν και τα πέντε τέρματα τους στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 54’ ο Κετσές με πολύ ωραίο πλασέ έκανε το 1 – 0 και στο 64’ μετά από κόρνερ από τα αριστερά ο Ιμεραλιλάι που πριν λίγο είχε περάσει στο παιχνίδι έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα (2 – 0). Στο 66’ ο Σκυλλαράκης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και με πολύ ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3 – 0 και στο 77’ ο Διακάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0. Το τελικό 5 – 0 διαμόρφωσε ο Δραγάτης με έξοχο πλασέ από πλάγια θέση αριστερά (με λόμπα «κρέμασε» τον τερματοφύλακα). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «γηραιός» είχε και δυο δοκάρια (με Παπουτσογιαννόπουλο και Ιμεραλιλάι), ενώ δεν του δόθηκε και ένα πέναλτι που έβγαζε μάτια στις καθυστερήσεις πάνω στον Ιμεραλιλάι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Καραγιάννης και Κασιώτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ζωγράφος, Αρφαράς, Γαμπιεράκης, Νικήτας (72’ Νυστάζος), Μιχαλόπουλος, Καραγεωργίου, Κετσές (60’ Ιμεραλιλάι), Παπουτσογιαννόπουλος, Κανάρης, Διακάκης (77’ Δραγάτης)
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Πήδουλας, Γκέκας, Σερέπας, Λύτρας (75’ Αγγέλου), Μπουραίμης, Τοτονίδης, Βασιλείου, Βούλκα, Τσακώνης, Κατσιβέλας, Κολίτσι (57’ Φιλιππόπουλος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
diagoras-rodou
diagoras-rodou
12 years ago

φωτογραφιες απο τον αγωνα νεων με θρασυβουλο.
www,diagoras-rodou.blogspot.com