Αρχική Εφηβικό Νέο βήμα τίτλου για τον Ευκλή

Νέο βήμα τίτλου για τον Ευκλή

0
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ευκλής και έκανε ακόμα ένα βήμα για να κατακτήσει τον τίτλο. Η ομάδα της Σορωνής αυτή τη φορά επικράτησε μέσα στην Κρεμαστή του τοπικού Φοίβου με 2 – 0.
Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με τον Ευκλή πάντως να έχει στο μεγαλύτερο διάστημα μια ελαφρά υπεροχή και να δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Φοίβος έκανε τη δική του προσπάθεια δείχνοντας βελτίωση ωστόσο μέτρησε η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων.

Το σκορ άνοιξε στο 27′ ο Σάββας (1 – 0) ο οποίος πήρε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 77′ ο Γιωργαλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση “κρέμασε” τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουρούτης (Τσακμακίδης, Μίγκλη)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΦΟΙΒΟΣ: Ρουσάκης, Σμαραγδιός, Παπαντωνίου, Μπεκάρης, Κουδούνης, Τσόκα (55′ Ντέου), Σκέμπι, Σεγγούνας (55′ Μάρκο), Σταύρου (55′ Τσατμάς), Πάττας, Αρχαγγελίδης
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Balla (51′ Σταυρουλλάκης), Ντελλάκης (51΄Μαριέττος), Συρίμης, Πεταυράκης (51′ Καραγιάννης), Μαστρογιάννης, Σάββας, Σαχόλι, Χατζηκαντής (51′ Γιωργαλής), Χατζηκυριαζής, Μικρόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments