Αρχική Εφηβικό Οι Πάνθηρες …δάγκωσαν τον Διαγόρα

Οι Πάνθηρες …δάγκωσαν τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Η ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη επικράτησε με 1 – 0 και ο Διαγόρας έχασε σημαντικό έδαφος στη “μάχη” του τίτλου

Μεγάλη νίκη με σκορ 1 – 0 σε βάρος του Διαγόρα σημείωσαν οι Πάνθηρες ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά που ήθελαν την ομάδα του “γηραιού” να παίρνει το “τρίποντο”. Μετά από αυτή την ήττα, ο Διαγόρας έχασε σημαντικό έδαφος σε ότι έχει να κάνει με τη “μάχη” του τίτλου.
Οι παίκτες του Μιχάλη Ρίζου είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Αγγελάκη στήθηκε σωστά στον αγωνιστικό χώρο θωρακίζοντας την άμυνα της και βγαίνοντας μπροστά με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν έχοντας μάλιστα και δοκάρι (κάθετο) μετά από σούτ του Μπλέντι στο 60′ έξω από τη μεγάλη περιοχή, χωρίς όμως να μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία του Δ. Διακογιάννη

Στο 68′ ο Ντουμάζιος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” κάνοντας έτσι το 1 – 0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ντάκο (Χονδρού, Φουκαράς)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Δ. Διακογιάννης, Μπάκη, Τιτάης, Μιγκέλ, Χάσα, Θύμιος, Καρακούσης (55′ Ντουμάζιος), Καρασάββας, Παπανικολάου (75′ Τουμαράς, Λεβέντης (65′ Αραμπατζής), Ράπκα (70′ Παρ. Διακογιάννης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αρουσάϊ, Στεργιάδης (45′ Λατσατιανός), Μουστάκας, Ζερβός, Μαντικός (60′ Ζανέττος), Σάββενας, Κορνάρος (70′ Σκούλουκας), Κοντός, Παπασταματίου (70′ Αναστάσογλου), Καρδούλιας, Χατζηνικόλας (50′ Μπλέντι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments